Michael Shannon van The Flash zegt dat terugkeer naar Zod ‘niet helemaal bevredigend’ was – IGN

0

In de IGN van vandaag The Fix: Entertainment: The Flash-ster Michael Shannon is begonnen over zijn terugkeer naar General Zod na het spelen van de Superman-slechterik in Man of Steel, en zei dat het niet zo “bevredigend” was als hij had gehoopt. Spider-Man: Across the Spider-Verse zet zijn indrukwekkende run in theaters voort en is al voorbij Spider-Man: Into the Spider-Verse’s hele box office-run in slechts 12 dagen. Ten slotte zal Superman: Legacy naar verluidt bepaalde leden van The Authority introduceren, een superheldenteam dat ook zijn eigen op zichzelf staande film zal krijgen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply