Samsung Galaxy S23 FE zakt batterijcertificering in Zuid-Korea, kan binnenkort worden gelanceerd: rapport

0

Samsung Galaxy S23 FE (Fan Edition) zou in ontwikkeling zijn en zou later dit jaar gelanceerd kunnen worden. Hoewel het bedrijf vorig jaar de geruchten Galaxy S22 FE niet lanceerde, heeft de Galaxy S23 FE onlangs de Safety Korea-batterijcertificering in de wacht gesleept, wat duidt op een aanstaande lancering. Het draagt ​​het modelnummer SM-S711 en de batterij wordt vermeld met het modelnummer EB-BS711ABY. De specificaties van de smartphone zijn onlangs ook online opgedoken. Het zal naar verwachting de Galaxy S21 FE opvolgen die vorig jaar werd gelanceerd.

Een vermelding via Galaxy Club van de geruchten Samsung Galaxy S23 FE is opgedoken over de Safety Korea-batterijcertificering in Zuid-Korea. De smartphone werd gespot met het modelnummer SM-S711, terwijl de batterij op de site wordt vermeld met het modelnummer EB-BS711ABY. Hoewel de lijst de batterijcapaciteit niet onthult, wijst het op de aanstaande komst van de Galaxy S23 FE. Het rapport voegt er ook aan toe dat de batterij van de telefoon wordt geproduceerd door Amperex.

Daarnaast stelt het Galaxy Club-rapport ook dat de handset is gespot op de firmwareservers van Samsung met het modelnummer SM-S711, vermoedelijk de Samsung Galaxy S23 FE.

Hoewel de laatste ontwikkelingen geen belangrijke specificaties van de Galaxy S23 FE onthullen, suggereert een eerder rapport dat de smartphone zou kunnen worden aangedreven door een in-house octa-core Exynos 2200 5G SoC. Het gerucht gaat ook dat het tot 8 GB LPDDR5 RAM en tot 256 GB UFS 3.1 ingebouwde opslag heeft.

De handset kan een drievoudige camera aan de achterzijde hebben, bestaande uit een primaire camera van 50 megapixels. De andere twee sensoren zouden een 12 megapixel ultragroothoekcamera en een 8 megapixel telelenscamera met tot 3x zoomondersteuning kunnen zijn.

Aan de voorkant zou de Galaxy S23 FE uitgerust zijn met een 12 megapixel sensor. Andere gelekte details zijn onder meer een batterij van 4.500 mAh en ondersteuning voor bekabeld opladen van 25 W. Bovendien suggereert het rapport ook dat de telefoon in bepaalde regio’s in het derde kwartaal of al in juli of augustus van dit jaar zou kunnen worden gelanceerd.


Samsung Galaxy A34 5G werd onlangs door het bedrijf in India gelanceerd naast de duurdere Galaxy A54 5G-smartphone. Hoe presteert deze telefoon tegen de Nothing Phone 1 en de iQoo Neo 7? We bespreken dit en meer op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply