Biden’s wereldwijde belastingafgave schaadt Amerikaanse bedrijven, werknemers en economie. Hier is hoe

0

NIEUWU kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Elke natie moet het recht krijgen om haar territoriale en economische soevereiniteit en de belangen van haar burgers te verdedigen. De wereldwijde belastingovereenkomst waarover de regering-Biden heeft onderhandeld bij de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) zou dat recht schenden en de Amerikaanse soevereiniteit afstaan ​​aan een anonieme en onverantwoordelijke internationale bureaucratie.

Het is roekeloos en gewetenloos dat een regering de belangen van andere naties, inclusief die van het communistische China, voorrang geeft op wat het beste is voor het Amerikaanse volk.

Dat is de reden waarom mijn Republikeinse collega’s in de Ways and Means Committee en ik de Defending American Jobs and Investment Act hebben ingevoerd om de fouten van de Biden-regering te corrigeren en te voorkomen dat buitenlandse naties inbreuk maken op onze soevereiniteit. Deze wetgeving is bestand tegen mogelijke aanvallen door het buitenland om Amerikaanse werknemers, bedrijven en ons economisch concurrentievermogen te beschermen.

Foto van Biden geïnterviewd door Kal Penn

Onder de OESO-belastingovereenkomst van de regering-Biden zijn buitenlandse landen bevoegd om te bepalen of een Amerikaans bedrijf voldoende belasting betaalt. (CBS/Paramount Plus/De dagelijkse show/YouTube)

Om deze absurde situatie in perspectief te plaatsen: de Verenigde Staten leveren elk jaar meer dan 20% van de begroting van de OESO, tweemaal zoveel als het volgende hoogste land. China verstrekt daarentegen geen financiering aan de organisatie. Ondanks dat feit hebben de onderhandelingen van president Biden andere landen in staat gesteld de VS op stoom te rollen met een wereldwijd belastingbeleid dat de Amerikaanse banen, groei en belastinginkomsten zal schaden.

BIDEN, UK PRIME MINISTER SUNAK KONDIGT ATLANTISCHE VERKLARING ECONOMISCHE PARTNERSCHAP ‘VOOR EEN NIEUW TIJDPERK’ AAN

Meer dan vijf jaar geleden zorgden de Huisrepublikeinen voor een sterke wereldwijde minimumbelasting om onze belastinggrondslag te beschermen, terwijl ze ons belastingstelsel moderniseerden en economische groei en banen op de lange termijn bevorderden. Dit model blijft de enige wereldwijde minimumbelasting ter wereld en het is effectief gebleken: door elk jaar miljarden aan belastinginkomsten te innen.

In plaats van simpelweg het succes van de wereldwijde minimumbelasting in de VS te volgen, proberen deze landen ook het concurrentieveld in hun richting te kantelen met een nieuwe toeslag op Amerikaanse werkgevers.

Onder dit verontrustende aspect van de OESO-belastingovereenkomst van de regering-Biden zijn buitenlandse landen gemachtigd om te bepalen of een Amerikaans bedrijf voldoende belasting betaalt, en als ze anders bepalen, een toeslag te heffen op de zakelijke activiteiten van het bedrijf in de Verenigde Staten. Dit zou belangrijk tweeledig belastingbeleid, zoals het belastingkrediet voor O&O in de VS, bestraffen, terwijl tegelijkertijd massale staatssubsidies in China en andere landen die in contanten worden betaald, worden genegeerd.

Kortom, het creëert een perverse race naar de bodem om onze huidige fiscale prikkels die innovatie en economische groei stimuleren, te vervangen door rechtstreekse overheidssubsidies.

Volgens de huidige regels zou de wereldwijde overeenkomst van de OESO het buitenland in staat stellen om in het komende decennium $ 120 miljard aan Amerikaanse belastinginkomsten te verkrijgen. Zelfs als het Congres zou besluiten om in te stemmen met de Biden-OESO-deal, zou het bijna $ 60 miljard van de Schatkist wegtekenen, genoeg om de Amerikaanse immigratie- en douanehandhaving zeven jaar lang te financieren.

President Biden spreekt

President Biden heeft zich de autoriteit van het Congres toegeëigend bij het formuleren van het federale belastingbeleid en heeft nieuwe instrumenten ontwikkeld die het buitenland tegen Amerikaanse bedrijven kan gebruiken. (AP Foto/Damian Dovarganes)

Als ze mogen doorgaan, zullen de wereldwijde belastingonderhandelingen van de OESO resulteren in grote verliezen voor Amerika, het resultaat van de inspanningen van president Biden om de inbreng van het congres te blokkeren en in plaats daarvan uitsluitend samen te werken met Europese bureaucraten. Wetende dat het Amerikaanse volk en hun vertegenwoordigers nooit een slechte deal zouden ondertekenen, heeft de regering-Biden de werkelijke kosten verborgen gehouden en jarenlange waarschuwingen van Republikeinen genegeerd.

KLIK HIER OM DE OPINIE NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

President Biden heeft zich niet alleen de autoriteit van het Congres toegeëigend bij het formuleren van het federale belastingbeleid, maar heeft daarbij nieuwe instrumenten ontwikkeld die het buitenland kan gebruiken tegen bedrijven met hoofdkantoor in de VS in de economische race die hun nationale kampioenen niet konden winnen op een gelijk speelveld. Volgens recent economisch onderzoek zou de nieuwe OESO-surtax de effectieve belastingtarieven van Amerikaanse bedrijven met bijna 20% verhogen, terwijl hun buitenlandse concurrenten met minder dan een derde van de last zouden worden geconfronteerd.

Republikeinen in het Congres erkennen het recht van andere naties om belastingregels voor te stellen die van toepassing zijn op bedrijven en operaties binnen hun eigen soevereine grenzen. We verwerpen echter nadrukkelijk de poging van andere landen om Amerikaanse bedrijven en activiteiten van Amerikaanse werknemers binnen onze eigen grenzen te bestraffen.

Zoals ik de OESO in februari in een brief waarschuwde, zullen de Republikeinen van het Huis dergelijke aanvallen niet tolereren en zullen ze elke belasting- en handelsmaatregel gebruiken die tot onze beschikking staat om ervoor te zorgen dat onze soevereiniteit en belastingwetgeving niet worden ondermijnd.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Ik heb de Defending American Jobs and Investment Act geïntroduceerd, gesteund door elk Republikeins lid van de Ways and Means Committee, om een ​​wederzijds mechanisme te creëren dat ons, indien nodig, in staat zal stellen buitenlandse naties tegen te gaan die discriminerende belastingwetten uitvaardigen die tot in de VS reiken Treasury en zakelijke activiteiten in de Verenigde Staten. Als buitenlandse naties en de OESO doorgaan met het invoeren van een willekeurige en oneerlijke toeslag op Amerikaanse bedrijven, zullen de Huisrepublikeinen ervoor zorgen dat we hetzelfde kunnen doen voor buitenlandse concurrenten.

Verbazingwekkend genoeg staat de regering-Biden op dit moment aan de kant van onze buitenlandse concurrenten. Het heeft duidelijk gemaakt dat het graag verder wil gaan op het pad van economische ondergang, terwijl het buitenlandse naties en zelfs onze tegenstanders steunt. Huisrepublikeinen zijn niet van plan om mee te gaan in deze misplaatste aanpak.

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN VAN REP. JASON SMITH

Read original article here

Leave A Reply