Samsung Galaxy S22 Prijs in India verlaagd; Extra kortingsaanbiedingen beschikbaar boven nieuwe prijsverlaging

0

Samsung Galaxy S22 wordt nu tegen een gereduceerde prijs in India aangeboden. De telefoon werd in februari 2022 in het land gelanceerd, beginnend bij een prijs van Rs. 72.999. De handset wordt aangedreven door een 4nm octa-core Snapdragon 8 Gen 1 SoC en heeft een 3.700mAh-batterij die tot 25W bedraad en 15W draadloos opladen ondersteunt. De telefoon wordt aangeboden in twee opslagvarianten en is verkrijgbaar in vijf kleuropties. Het is ook uitgerust met een drievoudige achteruitrijcamera.

Samsung Galaxy S22 prijs in India

Het bedrijf heeft Rs permanent verlaagd. 8.000 korting op de prijs van de standaard 8 GB RAM + 128 GB opslagvariant van de Samsung Galaxy S22, wat de prijs verlaagt tot Rs. 64.999 vanaf de lanceringsprijs van Rs. 72.999. Samsung India verlengt ook een Rs. 7.000 upgradebonus voor klanten die upgraden naar het model vanaf een van de voorgaande smartphones. Dit brengt de prijs van het model terug naar Rs. 57.999.

Kopers in India kunnen nu het Samsung S22-basismodel kopen voor slechts Rs. 54.999 met een cashback-aanbieding van de bank van Rs. 3.000. De telefoon kan worden gekocht op de Samsung India-website, Amazon en geselecteerde winkels in het hele land.

De telefoon is ook verkrijgbaar in een variant met 8 GB RAM + 256 GB opslag en wordt aangeboden in vijf kleuren: Bora Purple, Green, Phantom Black, Phantom White en Pink Gold.

Samsung Galaxy S22 specificaties, kenmerken

Met een 6,1-inch full-HD+ Dynamic AMOLED 2X-scherm, wordt de Samsung Galaxy S22 geleverd met een verversingssnelheid tot 120 Hz en Gorilla Glass Victus+ bescherming. De dual nano SIM-ondersteunde smartphone draait Android 12-gebaseerde One UI 4.1 out-of-the-box.

De handset wordt aangedreven door een 4nm octa-core Snapdragon 8 Gen 1 SoC gecombineerd met 8GB RAM en tot 256GB ingebouwde opslag. De drievoudige achteruitrijcamera van de Samsung Galaxy S22 bevat een 50 megapixel primaire sensor met optische beeldstabilisatie (OIS), een 12 megapixel sensor met een ultrabrede shooter en een 10 megapixel sensor met een telelens. De centraal uitgelijnde sleuf aan de bovenkant van het scherm is uitgerust met een 10 megapixel selfie-camerasensor.

De Samsung Galaxy S22 heeft een batterijcapaciteit van 3.700 mAh met 25 W bedraad en 15 W draadloos opladen. De 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6, Bluetooth v5.2, GPS/A-GPS en USB Type-C connectiviteit. Het wordt geleverd met een IP68-classificatie voor stof- en waterbestendigheid. Voor de veiligheid heeft het een vingerafdruksensor in het scherm. Met een gewicht van 168 gram is de Galaxy S22 146 mm x 70,6 mm x 7,6 mm groot.


De Motorola Edge 40 maakte onlangs zijn debuut in het land als opvolger van de vorig jaar gelanceerde Edge 30. Moet je deze telefoon kopen in plaats van de Nothing Phone 1 of de Realme Pro+? We bespreken dit en meer op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply