Mortal Kombat 1 pronkt met Kameo Fighters in Bone-Krunching gameplay-trailer

0

Mortal Kombat 1 kreeg een uitgebreide gameplay-trailer op het Summer Game Fest, dat begin vrijdag werd gehouden, en het ziet er op de juiste manier absurd gewelddadig uit. De game dient als een herstart – het begin van een nieuwe tijdlijn in het universum, gesmeed door de vuurgod Liu Kang, na zijn hemelvaart naar het goddelijke aan het einde van Mortal Kombat 11. Hoewel herkenbare personages terugkeren, hebben ze allemaal een nieuw uiterlijk en een nieuwe oorsprong. verhalen, waarbij Scorpion en Sub-Zero nu herboren worden als broers. De maker van de MK-franchise, Ed Boon, kwam ook langs op het podium om het nieuwe Kameo Fighter-systeem te beschrijven. Mortal Kombat 1 komt op 19 september uit op pc, PS5, Xbox Series S/X en Nintendo Switch.

De gameplay-trailer dient grotendeels als een visuele showcase voor alle gore en brute Fatalities die we van Mortal Kombat 1 kunnen verwachten. De arena’s zien er ook meeslepend uit, verschuivend van een rustiek Aziatisch restaurant, heiligdommen en zelfs een dure villa die doet denken aan de een van Dead Island 2. De dodelijke slachtoffers zijn zoals gewoonlijk overdreven – we zien schedels die worden gestoken door ijspegels, harten die eruit worden gerukt en elektriciteitsstoten die een gat door de romp van een tegenstander branden. Te midden van het bloedvergieten riepen de jagers vaak bondgenoten op om korte uitbarstingen van schade aan te richten, mid-combo, voordat ze weer uit de arena doken. Dit zijn de nieuwe Kameo-jagers, die maker Boon nader beschreef.

Zodra je je hoofdvechter hebt gekozen uit de standaardselectie, onthult Mortal Kombat 1 een tweede selectie met een geheel andere set vechters, die, zoals de naam al doet vermoeden, verschijnen als een tag-teampartner-camee via een enkele druk op de knop en uitladen een ketting van aanvallen. Er zit echter enige variatie in, afhankelijk van welke bewegingsknop u tegelijkertijd indrukt. Als u bijvoorbeeld een Kameo oproept terwijl u de knop Omlaag ingedrukt houdt, voert deze een andere beweging uit dan andere invoer. Deze personages kunnen worden opgeroepen wanneer je maar wilt, hoewel er een meter is die spelers beperkt om ze voor onbepaalde tijd te spammen. Een volledige lijst met Kameo-jagers is niet onthuld, maar op het eerste gezicht lijkt het erop dat Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade, Jax en Kano bij de lancering beschikbaar zullen zijn.

“Sommige personages zullen beschikbaar zijn als Kameos, evenals de hoofdvechters. Dus je kunt Sub-Zero spelen met Sub-Zero”, legde Boon uit tijdens de presentatie. “Maar veel van onze Kameo-jagers knikken terug naar onze eerste game, dus je zult zien dat Sonya en Kano en Jax in hun oudere kostuums zitten.” Bovendien speelt professionele krijgskunstenaar en acteur Jean-Claude Van Damme – vooral bekend van Bloodsport (1988) – Johnny Cage in Mortal Kombat 1, beschikbaar als skin in de Kombat Pack-add-on, inbegrepen bij de Premium en Kollector’s Edition.

Mortal Kombat 1 komt op 19 september uit op pc, PS5, Xbox Series S/X en Nintendo Switch. Pre-orderen van de game geeft toegang tot de machtige tovenaar Shang Tsung, naast bètatoegang in augustus, exclusief voor PS5- en Xbox Series S/X-spelers.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply