Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt later dit jaar een nieuw speelbaar DLC-personage

0

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt later dit jaar een nieuwe Dimension Shellshock DLC voor pc, Nintendo Switch, PlayStation en Xbox One, zo hebben uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games aangekondigd.

De DLC voegt Usagi Yojimbo toe als nieuw speelbaar personage aan de goed ontvangen beat ’em-up. De samoerai van het konijn is de ster van de gelijknamige stripserie en is opgedoken in de verschillende animatieseries van Turtles.

Er is ook een nieuwe spelmodus, frisse originele muziek van componist Tee Lopes en alternatieve kleurenschema’s voor speelbare vechters.

Ondertussen zal er een tweede gratis update worden uitgebracht, die een extra reeks kleurenpaletopties toevoegt, los van die in de Dimension Shellshock DLC.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge was een kritische en commerciële hit, met meer dan een miljoen verkochte exemplaren.

Wesley is de UK News Editor voor IGN. Vind hem op Twitter op @wyp100. Stuur nieuwstips naar [email protected].

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply