Dit is ons plan om Bidens oorlog tegen huishoudelijke apparaten tot zinken te brengen

0

NIEUWU kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Eerder dit jaar laaiden de gemoederen op over het vooruitzicht dat de regering-Biden gasfornuizen gaat verbieden. Veel Amerikanen maakten zich begrijpelijkerwijs zorgen over het feit dat federale overheidsinstanties hen de mogelijkheid ontnamen om basiskeuzes te maken over welke apparaten ze kunnen gebruiken om het gezinsdiner te bereiden.

Overheidsfunctionarissen en mediakanalen haastten zich om ons te verzekeren dat er geen plannen waren om iemands opties voor huishoudelijke apparaten weg te nemen. Maar een aanhoudende campagne van het federale ministerie van Energie stelt voor om precies dat te doen. Namens de mensen van Tennessee staat mijn kantoor in de frontlinie om die federale overmacht tegen te gaan.

De regering probeert populaire en noodzakelijke modellen van alledaagse huishoudelijke apparaten – kookplaten, koelkasten, diepvriezers, vaatwassers, wasmachines, noem maar op – te verbieden. Het zal nooit een verbod heten.

AMBTENAREN VAN BIDEN ONDERZOCHTEN HET KRAKEN VAN GASKACHELS EERDER DAN EERDER BEKEND, TONEN E-MAILS

Consumenten zullen gewoon merken dat de overheid “energiebesparingen” aanprijst, terwijl ze minder opties, minder functionaliteit en hogere prijzen voor nieuwe huishoudelijke apparaten toestaan. Om deze beweringen over besparingen te rechtvaardigen, vertrouwt de regering op een valse nieuwe maatstaf voor de “maatschappelijke kosten van broeikasgassen”, gebaseerd op voorspellingen over gebeurtenissen die 30 tot 300 jaar in de toekomst zullen plaatsvinden.

Gasfornuis/brander

De regering-Biden gaat achter verschillende huishoudelijke apparaten aan, waaronder gasfornuizen. (Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images)

In de afgelopen maanden heeft het ministerie van Energie van Biden energie-efficiëntienormen gebruikt om een ​​hele klasse vaatwassers en andere apparaten die zijn ontworpen om bijzonder goed te presteren, te verbieden en heeft het regels voorgesteld die ongeveer 80% van de momenteel verkrijgbare koelkasten/vriezers voor huishoudelijk gebruik zouden verdrijven, 85% van wasmachines, en, ja, meer dan de helft van huishoudelijke gasgestookte kookplaten.

Met andere woorden, de toekomst van Amerikaanse huishoudelijke apparaten omvat minder keuze, hogere prijzen en vuilere vaat.

Samen met mijn collega’s van de procureur-generaal heb ik me bij elke stap verzet tegen deze stappen, vechtend voor de eenvoudige vrijheid van Amerikanen om hun favoriete apparaten te kiezen. Sommige mensen vinden langere wastijden of hogere prijzen misschien niet erg. Anderen zoeken misschien zelfs naar de meest milieuvriendelijke opties. Maar veel Amerikanen willen gewoon betaalbare modellen die hun werk goed doen.

KLIK HIER OM DE OPINIE NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

Deze strijd namens consumenten is ook een strijd ter verdediging van de rechtsstaat. Het congres gaf het ministerie van Energie beperkte bevoegdheid om aan te dringen op energiebesparing bij de consument en verhoging van de efficiëntie.

Maar de federale bureaucratie heeft besloten die wet uit te rekken om radicale veranderingen in de Amerikaanse economie af te dwingen – veranderingen die de keuze van de consument beperken en de kosten verhogen voor mensen die al moeite hebben om rond te komen. Deze bureaucratische inbreuk op het dagelijks leven is niet nieuw, maar de inwoners van Tennessee hebben er, zoals de meeste Amerikanen, genoeg van.

Mijn bureau heeft formele opmerkingen ingediend tegen de nieuwe voorstellen voor koelkasten/diepvriezers en wasmachines voor huishoudelijk gebruik. Wij betogen dat de onwettige voorstellen voorbijgaan aan het effect op individuen en gezinnen, vooral degenen met lagere inkomens.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Hetzelfde gaan we doen voor de nieuwe vaatwassernormen. Onze actie komt bovenop bestaande rechtszaken waarin Tennessee, samen met een coalitie van andere betrokken AG’s, zich verzet tegen andere soortgelijke gevallen van regeloverschrijding.

Ik kijk ernaar uit om de strijd voort te zetten.

Read original article here

Leave A Reply