Diablo 4’s Road To Hell is geplaveid met microtransacties – IGN Daily Fix

0

Diablo 4 is gisteren, 6 juni, echt gelanceerd en nu kunnen alle spelers zien hoe duur de microtransacties zijn. Streamers roepen hun collega-contentmakers op om Twitch te boycotten nadat het platform grote veranderingen voor merkcontent aankondigde. EA nadert een overeenkomst om de voortdurende ontwikkeling en werking van MMORPG Star Wars: The Old Republic te verplaatsen van BioWare naar de externe studio Broadsword Online Games, zo heeft IGN vernomen. Dat en meer in de Daily Fix van vandaag!

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply