5 beste tips om je gsm-signaal te verbeteren

0

Slechte ontvangst van mobiele telefoons kan ongelooflijk frustrerend zijn, vooral in de wereld van vandaag, waar we allemaal zo sterk afhankelijk zijn van onze telefoons voor vrijwel alles, inclusief communicatie, werk en entertainment. Als je een lage signaalsterkte ervaart, ben je niet de enige. Er zijn verschillende oplossingen beschikbaar om u te helpen het signaal van uw mobiele telefoon te verbeteren.

Redenen om je gsm-signaal te versterken

Laten we praten veiligheid Eerst. Een sterk gsm-signaal kan cruciaal zijn in veiligheidsgerelateerde scenario’s. Als je bijvoorbeeld een noodgeval in huis hebt, kan een sterk signaal je helpen om direct hulp in te roepen.

Een verhoging van de signaalsterkte kan ook gesprekskwaliteit verbeteren, waardoor afgebroken oproepen, statische elektriciteit en andere storingen worden verminderd. Dit kan met name belangrijk zijn als u uw mobiele telefoon gebruikt voor zakelijke of andere belangrijke oproepen.

Vreugde van het kijken aan de telefoon

Vrouw kijkt opgewonden naar haar telefoon (CyberGuy.com)

HOE KUN JE VERTELLEN OF JE MOBIELE TELEFOON GEHEIM IS GEKAAPD

Door het signaal van uw mobiele telefoon te versterken, kunt u uw afhankelijkheid van dure roaming- of data-abonnementen verminderen en besparengeld op lange termijn.

Een sterk gsm-signaal kan ook verbeter je algehele ervaring je mobiel gebruiken. U profiteert van hogere browsesnelheden, soepeler streamen en minder onderbrekingen, waardoor het gemakkelijker wordt om verbonden te blijven.

Tips om je signaal te verbeteren

Verhuizen naar een andere locatie: Locatie is alles, en soms kan simpelweg verhuizen naar een ander gebied de ontvangst van uw mobiele telefoon verbeteren. Probeer naar buiten te gaan of naar een hogere verdieping te gaan als je binnen bent, of ga dichter bij je router staan.

Schakel uw wifi uit: Als u zich in een gebied met een zwakke gsm-ontvangst bevindt, kan het uitschakelen van uw wifi uw telefoon helpen om prioriteit te geven aan uw mobiele data.

Houd je telefoon opgeladen: Een laag batterijniveau op uw telefoon kan veel dingen beïnvloeden, waaronder het vermogen om een ​​sterk mobiel signaal te behouden. Houd je telefoon zo volledig mogelijk opgeladen om je ontvangst te verbeteren.

Probeer een andere vervoerder: Als je constant een slechte ontvangst hebt, is het misschien de moeite waard om over te stappen naar een andere provider die je betere service kan bieden.

Bellen via wifi: Als je een sterk wifi-signaal hebt maar een zwakke mobiele ontvangst, kun je bellen via wifi gebruiken om te bellen.

Stel uw netwerkinstellingen opnieuw in: Het resetten van uw netwerkinstellingen kan soms de ontvangst van uw mobiele telefoon verbeteren.

Foto van een persoon die zijn telefoon vasthoudt

Man houdt zijn mobiel vast (Cyberguy.com)

OPLICHTEN RICHTEN DEZE GEMAKKELIJK GELD-APP OP JE TELEFOON

Om uw netwerkinstellingen op een iPhone te resetten:

  • Open je Instellingen app
  • Selecteer Algemeen
  • Kraan Overdracht van resetapparaat aan de onderkant
  • Klik Resetten
  • Klik Reset netwerk instellingen

Uw netwerkinstellingen resetten op een Android:

  • Open je Instellingenapp
  • Scroll naar beneden naar Systeem
  • Selecteer Opties resetten
  • Selecteer Reset wifi, mobiel en Bluetooth
  • Kraan Reset instellingen

ABONNEER JE VOOR MIJN VEILIGHEIDSWAARSCHUWINGEN OP MIJN GRATIS CYBERGUY REPORT NIEUWSBRIEF DOOR NAAR CYBERGUY.COM/NEWSLETTER

Man in flanellen overhemd, met een telefoon

Android-telefoons hebben een functie genaamd Safe Browsing, en het doel hiervan is om u waarschuwingen te geven over malware, risicovolle extensies, phishing-scams of sites op de lijst van Google met potentieel onveilige websites. (CyberGuy.com)

Probeer een signaalversterker te kopen

Als al die dingen niet werken, kun je proberen een signaalversterker te kopen. Wanneer u er een kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van het gebied dat u moet bestrijken, het aantal gebruikers dat de booster zal gebruiken en de koerier die u gebruikt. Het is ook cruciaal om ervoor te zorgen dat de signaalversterker die u kiest, is goedgekeurd door de FCC en voldoet aan alle toepasselijke voorschriften, zodat u uzelf of iemand anders niet in gevaar brengt.

HOE APPS TE IDENTIFICEREN EN STOPPEN DIE NAAR JE LUISTEREN

Bekijk mijn top 5 beste gsm-boosterkeuzes op CyberGuy.com/SignalBooster

Man in flanellen overhemd, met een telefoon

Android-telefoons hebben een functie genaamd Safe Browsing, en het doel hiervan is om u waarschuwingen te geven over malware, risicovolle extensies, phishing-scams of sites op de lijst van Google met potentieel onveilige websites. (CyberGuy.com)

Kurt’s belangrijkste afhaalrestaurants

We zijn allemaal vastgebonden aan onze mobiele telefoons en vertrouwen er voor alles op, dus een slechte ontvangst kan erg frustrerend zijn. Er zijn echter oplossingen beschikbaar om uw signaal te versterken, zoals verhuizen naar een andere locatie, wifi uitschakelen, uw telefoon opgeladen houden, een andere provider proberen, bellen via wifi en netwerkinstellingen resetten. Het kopen van een signaalversterker kan erg handig zijn als deze niet werken. Houd echter rekening met factoren zoals dekkingsgebied, aantal gebruikers en compatibiliteit met providers. Onthoud dat bij het overwinnen van de signaalstrijd een kleine boost een lange weg is om verbonden te blijven en je frustraties op afstand te houden.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Welke telefoonservice geeft volgens jou het beste signaal? Laat het ons weten door ons te schrijven op Cyberguy.com/Contact.

Om mijn beveiligingswaarschuwingen te ontvangen, abonneert u zich op mijn gratis CyberGuy Report-nieuwsbrief door naar te gaan CyberGuy.com/nieuwsbrief.

Copyright 2023 CyberGuy.com. Alle rechten voorbehouden.

Read original article here

Leave A Reply