Diablo IV heeft al twee uitbreidingen in actieve ontwikkeling, bevestigt Blizzard

0

Diablo IV is zojuist op alle platforms gelanceerd, maar dat heeft ontwikkelaar Blizzard er niet van weerhouden om zijn nalatenschap uit te breiden. In een interview met Kinda Funny Games bevestigde general manager Rod Fergusson dat de studio al twee uitbreidingen in ontwikkeling heeft. “Terwijl ik hier zit, staan ​​we op het punt om de hoofdgame te lanceren, we ronden seizoen één af, we werken aan seizoen twee, we werken aan uitbreiding één”, zei hij, en voegde die ontwikkeling toe aan de tweede grote uitbreiding stond op het punt van beginnen. Diablo IV is ontworpen met het oog op een live-service-indeling, er zal in de loop van de seizoenen substantiële inhoud worden toegevoegd. Dit is een grote upgrade vergeleken met het model van Diablo III, dat 11 jaar geleden werd uitgebracht en dat in de loop van die tijd in de steek werd gelaten.

In een eerder interview met IGN zei Fergusson dat de uitbreidingen van Diablo IV verhalende zoektochtlijnen zullen bevatten, met wat “rijkere context” die wordt toegevoegd rond de release van een seizoen, die ook een thema zal volgen, wat resulteert in nieuwe cosmetica en gameplay-mechanismen die erop zijn afgestemd. Het verhaal zelf zal de hoofdcampagne op geen enkele manier uitbreiden en dient alleen als extra verhalen die zich afspelen in de open wereld van de game. “Want dat is het leuke van de wereld: er zijn veel verhalen die je nog kunt vertellen zonder dat het het verhaal van Lilith/Inarius is”, zei hij destijds. Ter vergelijking: zowel Diablo II als Diablo III kregen elk één grote uitbreiding, hoewel er doorlopende ondersteuning werd geboden via patches en inhoudsupdates. Het team is van plan Diablo IV jarenlang te updaten en zelfs een gevechtspas te introduceren die alleen cosmetische items zou bevatten.

Momenteel bevindt Diablo 4 zich in de voorbereidingsfase van het seizoen en wordt een winkel met beperkte inventaris binnengehaald. Naarmate het eerste seizoen begint, kunnen spelers de gevechtspas en een nog vollere winkel verwachten die is afgestemd op een thema. Er wordt ook aangeprezen dat de in-game winkel een intelligentiesysteem heeft, dat grotendeels items zou aanbevelen op basis van welke klasse je ook speelt. De pre-season periode zal daarvoor dienen als een testperiode, terwijl het team verder werkt aan de grote update.

Vorige week verhoogde Blizzard de inzet voor Diablo IV’s meer competitieve spelersbasis, veelbelovend om de eerste 1.000 spelers te vereeuwigen die level 100 bereiken in de Hardcore-modus door hun namen/gevechtslabels op een standbeeld van Lilith te graveren. Momenteel is er geen woord over waar het beeld zal worden bewaard of wat ze ermee gaan doen, maar ik neem aan dat het in het hoofdkwartier staat. Voor niet-ingewijden is de Hardcore-modus in feite een permadeath-modus waarin je personage na overlijden wordt verwijderd, waardoor je gedwongen wordt om opnieuw te creëren en vanaf het allereerste begin te beginnen. Ook hier is de moeilijkheidsgraad vrij hoog.

In mei benadrukte het bedrijf ook de eindspelvoortgang van Diablo 4, die bedoeld is om het spel leuk te houden, lang nadat de hoofdcampagne is afgelopen. Je hebt een Capstone Dungeon waarmee je herhaalde runs kunt doen – in stijgende moeilijkheidsgraden – als een middel om een ​​hele reeks buit te verzamelen en steeds sterker te worden. Nightmare Dungeons keren ook terug, waardoor je een van de meer dan 120 kerkers in de Sanctuary kunt kiezen en er een ruiger speelveld van kunt maken. Deze kunnen worden geactiveerd door een Nightmare Sigil te vinden, die moeilijke doelen toevoegt, meer vijanden telt en portalen die monsters uit andere rijken naar binnen gooien.

Diablo IV is nu uit op pc (via Battle.net), PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply