Bowser is canoniek 34 jaar oud

0

Nintendo heeft zojuist onthuld dat Bowser, Mario’s oude aartsvijand en de koning van de Koopa’s in het Mushroom Kingdom, canoniek 34 jaar oud is.

De leeftijden van alle personages in de Super Mario Bros.-franchise zijn sinds 1985 een mysterie gebleven. Nintendo of America onthulde Bowsers leeftijd echter op de meest hilarische manier mogelijk: afgelopen vrijdag via een YouTube-videopost (hoewel nog steeds niet vermeld) waarin Nintendo Switch eigenaars hoe ze een Nintendo-account kunnen aanmaken.

Het eerste wat je doet als je je Nintendo-account aanmaakt, is je geboortedatum invoeren om er zeker van te zijn dat je 18 jaar of ouder bent op het moment dat je je account aanmaakt. Het bedrijf gebruikte Bowser als voorbeeld voor de demonstratie om het te laten lijken alsof hij een Nintendo-account voor zichzelf aanmaakt en zijn geboortedatum vaststelt op 5 februari 1989, wat zijn leeftijd op precies 34 jaar brengt. Dat is vrij jong voor een schildpaddraak die al bijna 40 jaar achter Mario en zijn vrienden aan zit, samen met prinses Peach.

Nintendo onthulde ook de canonieke leeftijd van Bowser’s enige zoon, Bowser Jr. Bij het aanmaken van een Nintendo-account voor een kind wordt de geboortedatum van Bowser Jr. vastgesteld op 3 maart 2010, wat hem 13 jaar oud maakt. Het is hilarisch om de erfgenaam van de Koopa-troon als tiener te zien in plaats van het kleine kind dat hij altijd is geweest, aangezien we hem nog niet in de puberteit hebben zien komen – groeispurt, dieper wordende stem, acne en zo.

Als je je afvraagt ​​hoe oud sommige van de andere personages zijn, zei Shigeru Miyamoto in een interview uit 2005 dat Mario ergens tussen de 24 en 25 is, terwijl Luigi even oud is. Dat betekent dat ze een tweeling zijn!

Cristina Alexander is een freelance schrijver voor IGN. Om Calvin Harris te parafraseren: ze draagt ​​haar liefde voor Sonic the Hedgehog als een groot probleem op haar mouw. Volg haar op Twitter @SonicPrincess15.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply