Het YouTube-kanaal van Tanmay Bhat is gehackt, alle video’s zijn verwijderd. Aishwarya Mohanraj en andere Youtubers beweren hetzelfde

0

Tanmay Bhat en Aishwarya Mohanraj
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/TANMAY BHAT/AISHWARYA Tanmay Bhat en Aishwarya Mohanraj

Bij een recente cyberaanval werd het officiële YouTube-kanaal van cabaretier Tanmay Bhat gehackt. Het account, met meer dan 4,4 miljoen abonnees, werd omgedoopt tot ‘Tesla Corp’. De cabaretier heeft een tweet gepost waarin hij zegt dat zijn YouTube- en Gmail-accounts zijn gehackt en dat de tweefactorauthenticatie is geschonden. Hij tagde YouTube in zijn tweet op zoek naar dringende hulp. Bovendien hebben de hackers ook video’s op zijn YouTube-kanaal verwijderd.

“@YouTube @Google @YouTubeIndia hallo – mijn YouTube / gmail-account is gehackt. 2FA door geslaagd. Heb dringend hulp nodig. Stuur een DM!” tweette de stand-upcomedian.

Tanmay werd het laatste slachtoffer van de cyberaanval die gericht was op een aantal andere gebruikers, zoals komiek-YouTuber Aishwarya Mohanraj en Abdu Rozik. Op het kanaal van Aishwarya, dat meer dan 70.000 abonnees heeft, staat Tesla’s foto met 2 livestreams van een Tesla-evenement. Ze tweette ook dat haar Gmail-account is gehackt en dat ze geen toegang meer heeft tot haar YouTube-account. “@TeamYouTube, hallo, mijn Gmail-account is gehackt en ik heb ook geen toegang meer tot mijn YouTube-kanaal. Kunnen jullie alsjeblieft helpen?” Aishwarya schreef.

Verder hebben ze zelfs de omslagfoto’s van de YouTube-kanalen vervangen door afbeeldingen van Tesla-auto’s. Al deze YouTube-accounts zijn nog steeds niet hersteld. Hoewel op sommige accounts de video’s volledig zijn verwijderd, bevat het kanaal van Tanmay nog steeds 473 video’s, maar ze staan ​​allemaal vermeld als privé.

Gezien de online populariteit van Elon Musk, hebben hackers zich in het verleden voor hem uitgegeven om verschillende soorten oplichting te plegen. Zelfs poseren als een zakelijk account van Tesla, eigendom van Musk, is niet helemaal nieuw. De livestreams die door deze hackers worden uitgevoerd, bevatten berichten die gebruikers agressief aansporen om een ​​QR-code op het scherm te scannen.

Abdu, die meer dan 1 miljoen abonnees op YouTube heeft, werd ook aangevallen door hackers. Ook zijn kanaal is overspoeld met video’s van tutorials over crack-software.

LEES OOK: BINNENIN Samantha Ruth Prabhu’s ‘beste’ dagen van Turkije: poseren in badjas en pruillip tot chillen in de auto

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply