iQoo Neo 7 Pro Verwachte lanceringsdatum India en belangrijkste specificaties gelekt: details

0

iQoo moet nog worden aangekondigd Neo 7 Pro-smartphone moet nog een officiële lanceringsdatum zien, maar we hebben een aantal lekken gezien die een paar specificaties en een geschatte prijs bekendmaken. De telefoon lijkt een rebadged iQoo Neo 8 te zijn, die eind vorige maand in China werd gelanceerd. Een tipgever heeft nu een gelanceerde tijdlijn voorgesteld, samen met meer hardwaredetails. De iQoo Neo 8 werd samen met de iQoo Neo 8 Pro gelanceerd in China en ging op 31 mei in de verkoop.

Tipster Abhishek Yadav (@yabhishekhd) lekte de lanceringstijdlijn en andere belangrijke hardware- en softwarespecificaties in een tweeten. De bron beweert dat de premium smartphone van iQoo rond 20 juni gelanceerd zal worden. Dit komt overeen met een eerder rapport, waarin werd beweerd dat de iQoo Neo 7 Pro eind juni gelanceerd zal worden.

Wat de specificaties betreft, zou de handset een 6,78-inch 1,5K OLED-scherm hebben met een vernieuwingsfrequentie van 144 Hz. Het paneel is getipt om in staat te zijn tot 1.300 nits helderheid. We weten al dat de iQoo Neo 7 Pro naar verwachting wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 SoC, maar er zijn nu meer details over RAM en opslag. De tipgever beweert dat de telefoon LPDDR5 RAM en UFS 3.1-opslag zal hebben.

De 50-megapixel primaire camera, die in een eerder rapport verscheen, zou nu een Samsung ISOCELL GN5-sensor met OIS zijn en zou vergezeld gaan van een 2-megapixelcamera. Selfies worden volgens de tipgever afgehandeld door een 16-megapixelcamera aan de voorzijde. De handset zou een 5.000 mAh-batterij kunnen hebben en zal ook worden geleverd met 120 W bekabeld opladen, zoals bij eerdere lekken.

Nieuwe details omvatten ook informatie over de communicatiestandaarden van de handset, waaronder naar verluidt Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 en vreemd genoeg een USB 2.0 Type-C-poort. De bron geeft ook details over de afmetingen en het gewicht van de iQoo Neo 7 Pro. De telefoon zal naar verwachting een dikte hebben van 8,53 mm of 8,36 mm, afhankelijk van de afwerking en ook tussen de 190 en 195 g wegen, afhankelijk van hetzelfde.

Tot nu toe heeft iQoo alleen een enkele tweet via zijn CEO, het handvat van Nipun Marya dat de naam van de aankomende smartphone alleen op een cryptische manier onthult. Een eerder rapport liet ook doorschemeren dat de handset naar verwachting concurrerend geprijsd zal zijn tussen Rs. 30.000 en Rs. 35.000 in Indië.


Samsung Galaxy A34 5G werd onlangs door het bedrijf in India gelanceerd naast de duurdere Galaxy A54 5G-smartphone. Hoe presteert deze telefoon tegen de Nothing Phone 1 en de iQoo Neo 7? We bespreken dit en meer op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply