Garena Free Fire Max verzilver codes voor 05 juni 2023: ontvang revolt wapenbuitkrat, diamanten voucher, meer

0

Garena Free Fire Max-inwisselcodes kunnen worden gebruikt om in-game items zoals wapens, diamanten, skins en meer te winnen. Deze 12-cijferige alfanumerieke codes bestaan ​​uit hoofdletters en cijfers.

Voor degenen die het niet weten, Garena Free Fire Max is een vernieuwde versie van Garena Free Fire. Het debuteerde in 2021 en werd populair na het verbod van de eerste door de Indiase regering. De ontwikkelaars van het spel werken deze codes dagelijks bij. Er is ook een speciale microsite waar spelers de beschikbare codes kunnen inwisselen.

Door deze codes in te wisselen, maken spelers kans op Rebel Academy Weapon Loot Crate, Revolt Weapon Loot Crate, Diamonds Voucher, Fire Head Hunting Parachute met dagelijkse inwisselcodes. Houd er rekening mee dat de codes beperkt beschikbaar zijn (tot 12 uur) en alleen voor de eerste 500 gebruikers. Dus schiet op en wissel de codes in voordat ze uitgeput raken.

Hier is de lijst met alle actieve codes voor 05 juni 2023:

FFCMCPSJ99S3

XZJZE25WEFJJ

V427K98RUCHZ

MCPW2D1U3XA3

FFAC2YXE6RF2

FFCMCPSBN9CU

FFBBCVQZ4MWA

BR43FMAPYEZZ

NPYFATT3HGSQ

FFCMCPSGC9XZ

MCPW2D2WKWF2

ZZZ76NT3PDSH

FFCMCPSEN5MX

HNC95435FAGJ

6KWMFJVMQQYG

FFCMCPSUYUY7E

MCPW3D28VZD6

EYH2W3XK8UPG

Garena Free Fire Max-codes inwisselen

Ga naar de officiële Rewards Redemption-site van de game in Chrome

Log in op uw account met Facebook, Twitter, Google of VK ID

Kopieer nu de hierboven genoemde codes en plak ze in het tekstvak

Klik op Bevestigen om door te gaan. Je ontvangt de beloningen in de in-game mailsectie. Goud of diamanten worden automatisch aan de accountportefeuille toegevoegd.

Zodra de codes zijn ingewisseld, kunnen spelers naar de spelkluis gaan waar een spelmuur zal verschijnen. In ruil voor deze codes krijgen ze ook toegang tot goud en diamanten. Zoals hierboven vermeld, kunnen Garena Free Fire Max-inwisselcodes ook worden gebruikt om in-game items te kopen, zoals wapenbuitkist van de rebellenacademie, wapenkist voor opstand, diamantvouchers, parachute voor vuurhoofdjacht en meer.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 05 juni 2023, 09:11 uur IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply