Sony’s $ 50 miljoen Payday bewijst dat het Spider-Verse superieur is terwijl een OG Avenger de weg vrijmaakt voor een MCU-terugkeer

0

spider-man over het spider-vers

via Sony

Gefeliciteerd, Spider-Man: Over het Spider-Vers! In tegenstelling tot zoveel andere films die er zijn, is het supersuccesvolle geanimeerde vervolg van Sony erin geslaagd om positieve recensies op te volgen met een enorm succesvolle opening aan de kassa die het ver vooruit ziet slingeren van zowel de MCU als de DCU. Elders een van de Wonder de oprichtende Avengers van het universum verrast fans door te onthullen dat ze klaar zijn voor een terugkeer, ook al roept hun eigen beschermeling de volgende generatie helden op om in de schijnwerpers te staan.

Spider-Man: Over het Spider-Vers breekt 2023 box office-records en laat zowel de MCU als de DCU in het stof achter

spider man over het spider couplet
via Sony Pictures-animatie

Prognoses zagen er al goed uit, maar Spider-Man: Over het Spider-Vers overtrof uiteindelijk de verwachtingen door op de eerste dag in de bioscoop een forse $ 51,7 miljoen binnen te halen, waarmee het officieel de grootste openingsdag is van alle films die dit jaar zijn uitgebracht, en zelfs een andere superheldenhit versloeg Voogden van de Galaxy Vol. 3 en natuurlijk voorbij flops zoals zippen Ant-Man en de Wasp: Quantumania En Shazam! Woede van de goden. We zullen moeten zien of De flits kan het over een paar weken overtreffen, maar het ziet er zeker naar uit dat het moeilijk zal zijn om het vervolg van zijn voetstuk te halen als de meest allround succesvolle stripboekfilm van 2023.

Terwijl Jeremy Renner weigert een comeback van Hawkeye uit te sluiten, spoort zijn vervanger op het scherm Kevin Feige aan voor nieuw bloed

Jeremy Renner Hawkeye
via Marvel Studios

Jeremy Renner is nog maar net hersteld van een bijna-doodervaring, maar net als zijn wraakzuchtige alter ego laat dat hem er niet van weerhouden klaar te zijn om weer in actie te komen. Tijdens het bijwonen van Phoenix Fan Fusion in Arizona dit weekend gaf de ster van Clint Barton toe dat hij “het in een oogwenk zou doen” als hij het telefoontje van Marvel zou krijgen om zijn boog en pijlkoker weer op te pakken. Het is dan ook ironisch dat Hawkeye’s eigen leerling, Hailee Steinfeld, heeft onthuld dat ze “te popelen” is om Kate Bishop de Young Avengers te zien vormen en te zien hoe de jeugd van de MCU het overneemt van de oude garde. Laat de Hawkeye-Off beginnen!

Tom Holland zegt dat hij een “dwaas” zou zijn om het niet te maken Spiderman 4maar het zou nog steeds een grote vraag voor hem zijn om zich aan te melden

Tom Holland terug in de geruchtenmolen, aangezien insider beweert dat zijn 'Spider-Man'-terugkeer nabij is
Afbeelding via Sony

Na eigenlijk anderhalf jaar stilte, hebben we eindelijk wat updates ontvangen over Spiderman 4, zelfs als ze niet zo bemoedigend zijn als we zouden willen. De laatste? Tom Holland blijft volhouden om te bevestigen dat hij definitief terug is als Peter Parker. Volgens de acteur hangt het er allemaal van af of Sony en Marvel een film kunnen maken die nog beter is dan Geen weg naar huis. Zoals hij vertelde ExtraTVals ze dat voor elkaar kunnen krijgen, zou hij een dwaas zijn om te zeggen [he] zou niet.” Maar als ze dat niet kunnen, dan is hij blij om “de zonsondergang tegemoet te slingeren” en iemand anders zijn spandex pak aan te laten trekken.

De nieuwste updates uit het hele Spider-Verse en de andere uithoeken van het Marvel-multiversum zijn nooit ver weg, dus ga nergens heen.

Over de auteur

Avatar

christelijk bot

Christian Bone is een stafschrijver/redacteur bij We Got This Covered en heeft het internet al tien jaar volgestouwd met zijn gedachten over films en tv, sinds hij afstudeerde met een diploma Creatief Schrijven aan de Universiteit van Winchester. Hij is meestal te vinden als hij schrijft over alles wat Marvel of DC is. En toch, als je het hem zou vragen, zou hij waarschijnlijk zeggen dat zijn favoriete superheldenfilm ‘The Incredibles’ is.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply