Aaron Judge breekt door het hek van het Dodger Stadium na een waanzinnige vangst

0

Aaron Judge is zonder twijfel een van de beste slagmensen ter wereld, maar dat is alles wat hij doet.

Het blijkt dat de man ook een behoorlijk goede rechtsvelder is, en hij herinnerde ons er zaterdagavond aan in zijn thuisstaat Californië.

JD Martinez was de gelijkmaker voor de Los Angeles Dodgers en hij touwde een vangbal naar rechts, waar Judge veel moeite voor moest doen.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Rechter in de muur

Rechtsvelder Aaron Judge (99) van de New York Yankees vangt een vangbal van de aangewezen slagman JD Martinez (28) van Los Angeles Dodgers in de achtste inning in het Dodger Stadium. (Kirby Lee-USA TODAY Sports)

Judge strekte zich uit om de grijper langs de muur te maken en hij rende letterlijk door de muur voor zijn team.

De 6’7 “, 282-pond zware kolos van een mens brak letterlijk de deur van de bullpen open.

“Ze moeten daar een sterker hek maken, denk ik”, zei Judge na de wedstrijd in de uitzending tegen FOX’s Ken Rosenthal.

Trainers kwamen naar Judge kijken, maar hij was prima in orde.

Dus nee, Judge is niet zomaar een homerunslagman – hij doet alles.

Over homeruns gesproken, hij sloeg eerder op de dag zijn AL-leidende 19e van het seizoen en staat één achter Pete Alonso voor de MLB-voorsprong ondanks het missen van 11 wedstrijden op de geblesseerde lijst.

Aaron Judge na vangst bij muur

Rechtsvelder Aaron Judge (99) van de New York Yankees vangt een vangbal van de aangewezen slagman JD Martinez (28) van Los Angeles Dodgers in de achtste inning in het Dodger Stadium. (Kirby Lee-USA TODAY Sports)

WHITE SOX WINNEN OP WALK-OFF MET ONVERWACHTE HULP VAN UMPIRE

Judge was vorig jaar vijf punten verwijderd van het winnen van de Triple Crown, terwijl hij tegelijkertijd een nieuw American League-record vestigde met 62 homeruns, waarmee hij de 61 van mede-New York Yankee Roger Maris die hij in 1961 sloeg, brak.

Vorig seizoen leidde Judge de majors in homeruns, RBI (131), on-base percentage (.425), slugging percentage (.666), totaal aantal honken (391) en gescoorde punten (133). Zijn 111 vrije lopen leidden de AL en hij verdiende MVP-onderscheidingen.

Dat seizoen kwam in een lopend jaar, en het veranderde in een recordbrekend negenjarig contract van $ 360 miljoen en werd uitgeroepen tot de eerste aanvoerder van de Yankees sinds Derek Jeter.

Zijn cijfers op dit punt in het seizoen lijken griezelig veel op die van vorig jaar (hij leidt de majors met een 1.065 OPS), dus het is zeker niet uitgesloten dat hij die zal verdedigen. Zeker als zijn verdediging zo goed blijft.

Aaron Judge in de muur bij Dodger Stadium

Aaron Judge #99 van de New York Yankees crasht door het outfield-hek terwijl hij een vangbal maakt voor JD Martinez #28 van de Los Angeles Dodgers tijdens de achtste inning in het Dodger Stadium op 3 juni 2023 in Los Angeles, Californië. (Harry hoe/Getty Images)

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De Yanks behaalden zaterdag een 6-3 overwinning op LA om hun reeks van drie wedstrijden gelijk te trekken.

Read original article here

Leave A Reply