Tips om uw dierbaren te laten glimlachen op National Smile Day: geschiedenis, citaten, berichten

0

Nationale Glimlachdag 2023
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Nationale Glimlachdag 2023

National Smile Day is een jaarlijkse viering die vreugde en positiviteit brengt aan mensen over de hele wereld. Het is een dag gewijd aan het demonstreren van de kracht van een simpele glimlach en het vermogen om iemands dag op te fleuren. National Smile Day wordt jaarlijks op 31 mei gevierd. Het werd in 2018 opgericht door Dr. Tim Stirneman en Jim Wojdyla om het belang van een gezonde glimlach te promoten. De dag moedigt goede praktijken van mondhygiëne aan en viert het universele gebaar van geluk.

Geschiedenis van de Nationale Glimlachdag

National Smile Day is in het leven geroepen om mensen aan te moedigen de kracht van glimlachen te omarmen. Hoewel de exacte oorsprong van deze speciale dag onduidelijk blijft, bestaat het concept van het vieren van een glimlach al eeuwen. Glimlachen wordt in alle culturen erkend als een universeel gebaar van geluk en vriendelijkheid.

Hoe Nationale Glimlachdag 2023 te vieren:

1. Begin je dag met een glimlach:

Begin National Smile Day door wakker te worden met een glimlach op je gezicht. Neem even de tijd om de nieuwe dag en de kansen die deze met zich meebrengt te waarderen.

2. Deel een glimlach met dierbaren:

Breng quality time door met uw familie, vrienden en dierbaren en doe uw best om oprechte glimlachen te delen. Neem deel aan activiteiten die vreugde en gelach opwekken, zoals spelletjes spelen, een komische film kijken of herinneringen ophalen aan gelukkige herinneringen.

3. Willekeurige vriendelijke daden:

Voer de hele dag vriendelijke daden uit om anderen aan het lachen te maken. Dat kan zo simpel zijn als iemand een compliment geven, een helpende hand bieden of een collega verrassen met een klein gebaar van waardering. Deze handelingen maken niet alleen anderen gelukkig, maar verheffen ook uw eigen geest.

4. Glimlach naar vreemden:

Probeer tijdens je dag te glimlachen naar vreemden die je tegenkomt, of het nu de kassamedewerker in de supermarkt is, een voorbijganger op straat of de persoon naast je in het openbaar vervoer. Je oprechte glimlach kan hun dag opvrolijken en een golfeffect van positiviteit creëren.


Inspirerende Quotes voor Nationale Glimlachdag 2023

Hier zijn enkele inspirerende citaten om National Smile Day te vieren:

“Elke keer dat je naar iemand glimlacht, is het een daad van liefde, een geschenk aan die persoon, iets moois.” – Moeder Theresa
“Een glimlach is een ronding die alles recht zet.” – Phyllis Diller
“Een glimlach is de kortste afstand tussen twee mensen.” – Victor Borge
“Een glimlach is het universele welkom.” -Max Eastman
“Een glimlach is de beste make-up die een meisje kan dragen.” – Marilyn Monroe
“Een simpele glimlach. Dat is het begin van het openen van je hart en compassie hebben voor anderen.” – Dalai Lama
“Een glimlach is geluk dat je recht onder je neus vindt.” –Tom Wilson

Lees ook: The Graceful Muse: de traditionele outfits van Kriti Sanons die elegantie herdefiniëren

Lees ook: Shahnaz Husain’s schoonheidstips voor manicure

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply