De juni-update van Google brengt nieuwe functies, drie widgets naar Android: alle details

0

Google heeft donderdag een hele reeks functies voor Android-smartphones, -tablets en Wear OS-smartwatches onthuld. De nieuwste verbeteringen omvatten drie nieuwe widgets voor Google Finance, Google TV en Google New voor het aanpassen van het startscherm van Android-telefoons of -tablets. Bovendien brengt de functie-update van Google in juni de modus “Leesoefeningen” op Google Play Books om de woordenschat en het begripsvermogen van gebruikers te verbeteren. Met de Emoji Kitchen kunnen gebruikers nu hun favoriete emoji remixen tot stickers. Verder biedt de technologiegigant Dark Web Reports aan voor Google One-accounthouders in de VS.

Google kondigde op 1 juni de toevoeging van nieuwe functies aan die binnenkort beschikbaar zullen zijn voor Android-smartphones, -tablets en Wear OS-smartwatches via een blogpost. Google Play Books krijgt een functionaliteit voor ‘Lees oefenen’. Deze nieuwe modus helpt lezers hun woordenschat en begripsvermogen te verbeteren met behulp van hun Android-telefoons of -tablets. Hiermee kunnen lezers de uitspraak van onbekende woorden horen, verkeerd uitgesproken woorden oefenen en in realtime feedback ontvangen. Dit wordt ondersteund door e-books die zijn gemarkeerd met de badge ‘Oefenen’ in Google Play Books.

Verder brengt Google drie nieuwe widgets – Google Finance, Google TV en Google News – voor telefoons en tablets. Hierdoor kunnen gebruikers het startscherm van hun apparaten aanpassen met snelkoppelingen en gepersonaliseerde film- en aandelensuggesties en belangrijke krantenkoppen binnen handbereik vinden.

Emoji Kitchen krijgt upgrades als onderdeel van de feature drop in juni. Nu kunnen gebruikers emoji’s remixen tot stickers om als berichten via Gboard te verzenden.

Bovendien wordt het Dark Web-rapport, dat eerder beschikbaar was voor Google One-accounthouders in de VS, breder uitgerold. De functie, die voor het eerst werd aangekondigd op I/O 2023, stelt gebruikers in staat om te controleren of hun gegevens op het Dark Web zijn weergegeven en om advies te krijgen over de acties die ze kunnen ondernemen om zichzelf online te beschermen. Google One-leden in de VS kunnen via de website en de app scannen op aanvullende persoonlijke informatie, zoals hun burgerservicenummer. Het Dark Web-rapport wordt de komende maanden in 20 landen gelanceerd.


Google I/O 2023 zag de zoekgigant ons herhaaldelijk vertellen dat hij om AI geeft, naast de lancering van zijn eerste opvouwbare telefoon en Pixel-tablet. Dit jaar gaat het bedrijf zijn apps, services en Android-besturingssysteem een ​​boost geven met AI-technologie. We bespreken dit en meer op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply