Perovskiet-zonnecellen verleggen de grenzen van efficiëntie. Het benutten van hun potentieel zal een uitdaging zijn.

0

Opkomende zonnetechnologie houdt de belofte in om de energiekosten te verlagen voor de overgang van de VS en Europa naar hernieuwbare energiebronnen, maar er blijven hindernissen voor brede acceptatie.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply