Ratchet & Clank: Rift Apart pc-releasedatum vastgesteld op 26 juli, nieuwe pc-exclusieve functies onthuld

0

Ratchet & Clank: Rift Apart komt op 26 juli naar pc en daarmee heeft Sony de nieuwe functies onthuld die naar de poort komen. Ontwikkelaar Insomniac Games werkt opnieuw samen met porter Nixxes Software om de eens PS5-exclusieve platformgame naar pc te brengen, met veelbelovende ray-traced reflecties en schaduwen, naast ondersteuning voor ultrabrede schermen met beeldverhoudingen van 21:9 en 32:9. Opstellingen met drie monitoren zijn ook niet genegeerd, waarbij de ontwikkelaar resoluties tot 48: 9 ondersteunt. Ratchet & Clank: Rift Apart is nu beschikbaar voor pre-order op Steam en Epic Games Store voor Rs. 3.999.

Verwant aan eerdere PlayStation-pc-poorten, biedt Ratchet & Clank: Rift Apart een hele reeks verbeteringen en aanpasbare knoptoewijzing bij het spelen op toetsenbord en muis. Natuurlijk zijn controllers welkom, waarbij de DualSense van de PS5 geschikte trillingen produceert door middel van haptische feedback en adaptieve triggers, zodat je de in-game acties in je handen tot leven kunt voelen komen. Houd er rekening mee dat deze functie alleen wordt ondersteund als je via een bekabelde verbinding op een pc speelt. Naast volledig ontgrendelde framerates, wordt de poort ook geleverd met prestatiebevorderende opschalingstechnologieën die zouden helpen om fatsoenlijke framerates te behalen zonder veel op te offeren aan de visuele getrouwheid.

U kunt kiezen uit Nvidia DLSS 3, AMD FSR 2, Intel XeSS en de interne Temporal Injection van Insomniac Games. “NVIDIA Reflex en NVIDIA DLAA die de beeldkwaliteit verbetert, worden ook ondersteund”, voegt de PlayStation-blogpost eraan toe. Bovendien biedt de instelling voor ray-traced reflecties verschillende kwaliteitsniveaus om uit te kiezen. Je hebt inderdaad de juiste hardware nodig om aan deze instellingen te kunnen sleutelen. Standaard voorinstellingen voor grafische kwaliteit zijn ook inbegrepen.

Insomniac Games heeft de systeemvereisten voor Ratchet & Clank: Rift Apart pc nog niet onthuld, wat misschien een beetje zorgwekkend lijkt, gezien verschillende recente pc-games die zijn uitgebracht met vreselijke optimalisatie. Zelfs een van PlayStation’s meest baanbrekende titels, The Last of Us Part I, werd gelanceerd in een kapotte staat, gelijk met crashes, onstabiele framerates en slecht VRAM-beheer. In het geval van Ratchet & Clank: Rift Apart hebben we echter Nixxes Software als dragers – dezelfde mensen die bijna perfecte vertolkingen van Spider-Man Remastered en Spider-Man: Miles Morales op pc hebben uitgebracht. Ik heb er dus enig vertrouwen in.

Ratchet & Clank: Rift Apart is een interdimensionale platformgame, waarin je portalen oproept om tussen planeten te stuiteren en buitenaardse piraten neer te schieten in een poging de kwaadaardige keizer Nefarious te dwarsbomen. Insomniac Games beweert dat deze op zichzelf staande inzending een ‘uitstekende’ manier is voor nieuwkomers om in dit universum te komen, dat ook een gloednieuw vrouwelijk speelbaar personage introduceert genaamd Rivet, die wordt vergezeld door haar robotvriendje Kit. Pre-orderen van Ratchet & Clank: Rift Apart op pc geeft vroege toegang tot het Pixelizer-wapen en de Carbonox-pantserset. Er is slechts één editie te koop.

Ratchet & Clank: Rift Apart komt op 26 juli uit op pc — via Steam en Epic Games Store voor Rs. 3.999.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply