Draymond Green ontruimt Celtics-fans, hoopt dat ze ‘lijden’ na het verlies van Game 7 tegen Heat

0

Draymond Green is niet vergeten hoe fans van Boston Celtics hem in het verleden hebben behandeld.

Dus toen hij de Miami Heat ze zag verslaan in Game 7 van de Eastern Conference Finals, verspilde hij geen tijd om ze aan flarden te scheuren in de laatste aflevering van zijn podcast “The Draymond Green Show”.

Green die een hekel heeft aan de schare fans komt voort uit de ontmoeting van de Golden State Warriors met de Celtics tijdens de NBA Finals vorig jaar, toen hij vanaf de tribune talloze “f— you, Draymond”-gezangen hoorde nadat hij in Game met Boston’s Jaylen Brown was begonnen 2 van die serie.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Draymond Green speelt voor het publiek

Golden State Warriors-aanvaller Draymond Green reageert nadat hij uit Game 2 werd gestuurd in de eerste ronde van de NBA-basketbal-play-offs omdat hij op maandag 17 april 2023 in Sacramento, Californië, op de borst van Sacramento’s Domantas Sabonis stampte. (AP Foto/Randall Benton)

Green is nooit iemand geweest die zich terugdeinsde voor fans die hem op de tribune uitdaagden. Het is zelfs waarschijnlijker dat hij de eerste speler is die tijdens het spel tegen hen praat.

Dus gebruikte hij dit grote verlies, een uitbarsting op hun thuisveld in TD Garden, om zijn laatste nieuws over de schare fans te vertellen.

“Het deed me geen pijn om de Boston Celtics-fans te zien lijden. Die mensen waren vorig jaar erg onbeleefd tegen me en ik zie ze graag lijden”, zei Green.

TENNIS STAR COCO GAUFF ZEGT DAT JIMMY BUTLER HAAR NAB FINALS TICKETS AANBIEDT VOOR DE PLAY-OFFS GETIPT WORDEN

“Boston Celtics-fans zullen excuses verzinnen, en daar hoor ik niets van (krachttermen). Omdat jullie onbeschoft zijn en ik blij ben dat jullie allemaal verloren hebben. Niet blij dat JT (Jayson Tatum) verloren heeft, maar Boston Celtics-fans, vooral degenen onder jullie in die arena, ik ben blij dat jullie allemaal verloren zijn. Omdat, zoals, stop met te zijn wie je bent. Dat heb ik eerder gehoord, maar je begrijpt wat ik bedoel. Zoals, stop met te zijn zoals je bent dat zijn ze allemaal. Op een gegeven moment kun je gewoon niet meer zo zijn.’

Green ging echter niet alleen naar de fans. Hij gelooft ook dat de ineenstorting van de Celtics in Game 7 niet als een verrassing kwam zoals voor velen.

Hij liet de Heat alles winnen ondanks het feit dat hij er drie op rij verloor nadat hij met 3-0 was gestegen in de serie, en hij legde uit waarom.

Draymond Green nadat hij op Sabonis is gestapt

Draymond Green, #23 van de Golden State Warriors, stapt over Domantas Sabonis, #10 van de Sacramento Kings, in de tweede helft tijdens Game Two van de Western Conference First Round Playoffs in Golden 1 Center op 17 april 2023 in Sacramento, Californië . Green kreeg een flagrante fout 2 op het spel en werd uit het spel gestuurd. (Ezra Shaw/Getty Images)

“De Boston Celtics zijn wie we dachten dat ze waren. Ze kwamen op het moment en het zag er niet naar uit dat ze er klaar voor waren”, legde Green uit. “Plotseling waren alle schoten weer kort. Plotseling zagen ze eruit alsof ze niet meer met hun linkerhand konden basketballen. Plotseling leken ze precies op wie we dachten dat ze waren.

“Ik sms’te een vriend en vertelde hem dat het me niet zou schokken als Boston hier naar buiten gaat en stikt. Omdat ze terug naar huis gaan en het gevoel zullen hebben dat ze al gewonnen hebben. Als ik in het team van Miami zit en ik zag de manier waarop ze vierden en de dingen die ze deden na Game 6, ik laat dit meteen aan mijn teamgenoten zien, zoals: ‘Kijk naar deze gasten. Ze denken dat ze al iets hebben gewonnen. Laten we ze gaan slaan.'”

MIAMI HEAT STAR JIMMY BUTLER GAAT VIRAAL VOOR VERHAAL OVER HOE HIJ VERLIEFD WERD OP COUNTRY MUZIEK OVER EEN PRANK

De hitte deed precies dat. Tatum liep slechts 34 seconden na de wedstrijd een enkelblessure op, en hoewel het moeilijk was om de beste speler van de Celtics de rest van de wedstrijd te zien werken, profiteerde Miami ten volle van het feit dat Boston niet op zijn best speelde.

Brown kon de speling niet opvangen en schoot slechts 8-uit-23 voor 19 punten in 43 minuten. Tatum eindigde met 14 op 5-van-13 vanaf het veld, terwijl Derrick White, de held van Game 6 nadat zijn tip-in basket bij de laatste zoemer hem naar Game 7 stuurde, ook 18 punten had.

Draymond Green tegen Nuggets

2 april 2023; Denver, Colorado, VS; Golden State Warriors-aanvaller Draymond Green, #23, reageert op een Denver Nuggets-fan in het derde kwartaal in Ball Arena. (Ron Chenoy-USA TODAY Sports)

“Laten we eerlijk zijn, dat is het soort dingen dat Boston de afgelopen jaren heeft gedaan. En dus wordt het je MO,” zei Green, verwijzend naar zijn overtuiging dat ze op deze momenten te ontspannen worden.

De Celtics gingen dit seizoen echter verder dan Green’s Warriors, want ze vielen in de tweede ronde tegen de Los Angeles Lakers.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Van Green wordt verwacht dat hij zijn spelersopt-out voor volgend seizoen uitoefent, wat hem een ​​free agent zou maken. Het is veilig om te zeggen dat er één team is waar hij niet naar toe wil in de omgeving van New England als hij niet terugkeert naar de Warriors.

Read original article here

Leave A Reply