‘Barbie’-ster onthult dat het feest niet stopte, zelfs nadat de camera’s klaar waren met draaien

0

Margot Robbie als Barbie

Afbeelding via Warner Bros. Afbeeldingen

De laatste keer dat we een spraakmakende kaskraker kregen, gebaseerd op een geliefd kinderspeelgoed met Will Ferrell als de schurk, De LEGO-film kwam uit, en het was absoluut spectaculair. En nu met Barbie deze zomer de bioscopen naderen, lijkt de geschiedenis bijna klaar om zich te herhalen.

Het is inderdaad geen controversiële daad om dat te suggereren Barbie wordt een van de meest geliefde films van het jaar; gewapend met een all-star cast, de in haar element creatieve moloch Greta Gerwig als regisseur en co-schrijver, en een recente trailer die zijn bijtende satirische, existentiële hand liet zien, heeft het alle tools die nodig zijn om de filmwereld te veroveren.

Ondanks de suggestieve thema’s en ideeën die het ongetwijfeld zal onderzoeken, lijkt het er echter op Barbie zal ook de wandeling lopen op de spektakelafdeling. Waarom zou je tenslotte een Barbie film als je niet tot op zekere hoogte gaat leunen op het feestpotentieel van het merk?

De festiviteiten bleven ook niet beperkt tot de set. In een recent interview met ET Online, Issa Raedie president Barbie speelt, dacht na over de nadruk die werd gelegd op de hechtingstijd van de cast, die vaak gepaard ging met uitgaan en zich overgeven aan, zoals Rae ze noemt, ‘on-Barbie-achtige activiteiten’.

“We gingen samen uit op een clubavond, we hadden een paar andere gekke nachten, dus zij (Greta Gerwig) ging helemaal over het faciliteren van hechtingstijd. Ik ben er dankbaar voor. We waren er beter door. We hebben veel on-Barbie-achtige activiteiten gedaan.”

Het is dan ook geen wonder dat iedereen de tijd van zijn leven lijkt te hebben van wat we tot nu toe van de trailers hebben gezien; het is gewoon dat soort pittige, grappige kameraadschap die de energie van de zal maken Barbie film een ​​kracht om rekening mee te houden. Succes, Oppenheimer.

Barbie is vanaf 21 juli in de bioscoop te zien.

Over de auteur

Charlotte Simons

Charlotte Simons

Charlotte is een freelanceschrijver voor We Got This Covered, afgestudeerd aan het Engelse programma van de St. Thomas University, een bron van filmopinies en waarschijnlijk de grootste fan van Peter Jackson’s ‘King Kong’. Sinds 2018 schrijft ze professioneel en haar werk is ook verschenen in The Town Crier en The East

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply