Zangeres Ashlee Simpson deelt belangrijke huwelijkstips voorafgaand aan haar 10e huwelijksverjaardag met echtgenoot Evan Ross: “Het is belangrijk om bij de les te blijven en samen te groeien”

0
Ashlee Simpson: ‘Het huwelijk vergt werk!’ (Fotocredit – Bang Showbizz)

Ashlee Simpson heeft verklaard dat het huwelijk “werk kost”.

De 38-jarige popster is sinds 2014 getrouwd met ‘Hunger Games’-acteur Evan Ross, maar was aanvankelijk getrouwd met Fall Out Boy-rocker Pete Wentz van 2008 tot 2011 en gaf voorafgaand aan hun aanstaande 10-jarig jubileum toe dat ze ‘het gewoon wil vieren’. ‘ hoe ze elkaar begrijpen.

Ashlee Simpson vertelde E! Nieuws: “Ik zal gewoon onze liefde vieren, het huwelijk vergt werk en begrip voor elkaar en het is zo belangrijk om bij de les te blijven en met elkaar te groeien. Ik heb erg veel geluk.”

Ondertussen is de ‘Pieces of Me’-hitmaker – die Bronx, 14, heeft met haar ex-man en dochter Jagger, zeven, en de tweejarige Zigy met Evan – ook de creatief directeur van het meubelmerk Kempa Home en voegde eraan toe dat ze het als moeder van drie kinderen zo “belangrijk” vindt dat iedereen leert hoe ze een bedrijf moet opzetten.

Ashlee Simpson voegde eraan toe: “Elk seizoen heb je het gevoel: ‘Oh, ik wil dit toevoegen of ik wil deze muur schilderen’, en we zitten op dezelfde pagina. Mijn moeder heeft er altijd van gehouden om een ​​huis in te richten, behalve toen ik jonger was. Ik wilde dat mijn kamer zwart was en ze gaf me madeliefjes van Ralph Lauren!

“Ik denk dat ik een waterpijp heb gekocht omdat ik 18 was! Ik was zo opgewonden dat ik een waterpijp kon kopen! Maar dat moet ergens in mijn opslag liggen, want dat heb ik al een hele tijd niet meer gehad. Ik heb door zoveel dingen in mijn leven geleerd, maar als er iets was waarop ik terug zou kunnen kijken en zou willen dat ik het had geweten, dan is het luisteren naar anderen, maar echt vertrouwen op je visie. Dus we hebben alle vragen om ons heen van: ‘Waardoor ben je geïnspireerd? Wat wil je worden? Dit is zo’n prachtige plek voor iedereen om echt te komen leren hoe je een bedrijf opbouwt. Als moeder van drie kinderen vind ik het zo belangrijk.”

Moet lezen: Toen Johnny Depp met uiterste precisie een sigaret rolde en opstak tijdens de live persconferentie van het filmfestival van Cannes, waardoor iedereen verbaasd achterbleef [Watch]

Volg ons: Facebook | Instagram | Twitteren | YouTube | Google Nieuws

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees het originele artikel hier

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply