The Witcher 3: Wild Hunt heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht, bevestigt CD Projekt Red

0

The Witcher 3: Wild Hunt heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen exemplaren verkocht, bevestigde uitgever CD Projekt Red. De belachelijke prestatie, gecombineerd met de totale verkoop van de franchise, waaronder The Witcher en The Witcher 2: Assassins of Kings uit 2007, maakt het een van de meest succesvolle series aller tijden, met meer dan 75 miljoen verkochte exemplaren. The Witcher 3 staat nu op de negende plaats op de lijst van best verkochte titels in de geschiedenis, net voor Red Dead Redemption 2, waarvan 53 miljoen exemplaren zijn verkocht. Die aantallen zullen naar verwachting de komende jaren groeien, grotendeels ondersteund door de onlangs uitgebrachte next-gen-update, die ray-tracing-ondersteuning, verbeterde prestaties op consoles en een hele reeks veranderingen in de kwaliteit van leven biedt.

“Dit toont de enorme kracht van de franchise aan”, zei Piotr Nielubowicz, CFO, CD Projekt Red in een video die de financiële resultaten van het eerste kwartaal samenvat. “Dit maakt ons nog enthousiaster over wat de toekomst in petto heeft, en over onze aankomende projecten in het Witcher-universum.” De studio heeft momenteel een gloednieuwe Witcher-trilogie in de maak en is van plan deze binnen een periode van zes jaar uit te brengen, nadat de eerste – met de codenaam Witcher Polaris – is gedropt. De eerste van de genoemde sage werd in maart vorig jaar onthuld met een besneeuwde sleutelkunst om mee te gaan. CD Projekt Red bevestigde dat het zijn interne engine voor Unreal Engine 5 zou laten vallen. Natuurlijk zullen de sequels in de trilogie profiteren van de basis die in de eerste game is gelegd, vandaar dat het plan niet onrealistisch lijkt voor het team. .

De studio zal steun blijven krijgen van Epic Games voor zijn volledige remake van de eerste Witcher-game. De reimagining, met de codenaam Canis Majoris, zal een open-wereldbenadering aannemen, terwijl het hetzelfde verhaal in kaart brengt als de originele game uit 2007, waarin de norse monsterjager Geralt of Rivia op zoek was naar zijn herinneringen. En hoewel het een remaster kreeg met nieuwe modellen en algemene stabiliteit, zou dit de eerste keer zijn dat CD Projekt Red een game uit zijn portfolio opnieuw maakt. Ook is er de spin-offtitel voor meerdere spelers — codenaam Sirius — die eerder deze maand een interne revisie onderging. De hoofdontwikkelaar The Molasses Flood ontsloeg 29 werknemers, daarbij verwijzend naar een herstart in de ontwikkeling om een ​​nieuw raamwerk voor de game te definiëren. Inderdaad, een verhaalmodus zal de kern vormen van de multiplayer-game The Witcher.

We zullen ook horen over de andere grote titel van CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, binnenkort op het Summer Game Fest – met name over de Phantom Liberty-uitbreiding, met Idris Elba (The Suicide Squad) als Solomon Reed, een FIA-agent voor de Nieuwe Verenigde Staten van Amerika. De presentatie is opgenomen in de categorie Play Days, een speciaal preview-evenement op uitnodiging voor media en influencers. Geoff Keighley’s Summer Game Fest begint op 9 juni om 12.30 uur IST in India / 8 juni om 12.00 uur PT in de VS, live vanuit het YouTube Theater in Los Angeles. Het evenement zal beschikbaar zijn om te streamen op alle grote livestreamingplatforms, waaronder YouTube, Twitch, Twitter en TikTok.

The Witcher 3: The Wild Hunt is beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X en Nintendo Switch.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply