Avatar Generations – Officiële Rise of Kyoshi-updatetrailer

0

Avatar Generations is een mobiel turn-based RPG-avontuur dat de personages, verhalen en meer samenbrengt op basis van de wereld van Avatar The Last Airbender. De Rise of Kyoshi-update brengt nieuwe speelbare personages zoals Kelsang en Jianzhu samen met een origineel verhaal met Jiang uit de Avatar graphic novels. Avatar Generations is nu beschikbaar voor iOS en Android.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply