AI-dreiging staat op één lijn met pandemieën, nucleaire oorlog, waarschuwen technische leidinggevenden

0

Technische stafmedewerkers en wetenschappers op het gebied van kunstmatige intelligentie luiden de noodklok over AI en zeggen dinsdag in een gezamenlijke verklaring dat de technologie een even groot risico op uitsterven vormt als pandemieën en een nucleaire oorlog.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply