John Wick 5 is in vroege ontwikkeling bij Lionsgate, AAA-videogame ook in de maak

0

John Wick: Chapter 4 beëindigde onlangs zijn theatrale run, maar dat heeft productiestudio Lionsgate er niet van weerhouden om een ​​vervolg te overwegen. Tijdens de winstoproep voor het vierde kwartaal van 2023 bevestigde Joe Drake, voorzitter van Motion Picture Group, dat John Wick 5 zich in een vroege ontwikkelingsfase bevindt, naast het plagen van een aantal andere projecten in de hitman-franchise van een miljard dollar. De oude regisseur Chad Stahelski verklaarde eerder dat hij open stond om aan een vijfde film te werken en beweerde dat de nieuwe schurk Marquis de Gramont (Bill Skarsgård) werd ingeschakeld om de film te resetten. John Wiek kalender.

“We gaan nu door die franchise heen, niet alleen in de AAA-videogameruimte, maar kijkend naar wat de regelmatige cadans van spin-offs, televisie dat universum echt laat groeien, zodat er een gestage cadans van een franchise is dat er een duidelijke eetlust van het publiek, ‘zei Drake tijdens het gesprek (via Collider). De door Ana de Armas geleide Ballerina wordt bevestigd als de eerste spin-off in de John Wiek franchise, gecentreerd op de ballerina-huurmoordenaar Rooney die jacht maakt op de moordenaars van haar familie. Het is gepland om op 7 juni 2024 uit te komen en dient als de voortzetting van de ballerina op het podium die wordt getoond in John Wick: Chapter 3 – Parabellum. Rooney werd er echter in gespeeld door professionele balletdanseres Unity Phelan en nu zal de Armas haar vervangen.

Dan is er natuurlijk de miniserie The Continental, die dient als een oorsprongsverhaal van hoe Winston Scott (Colin Woodell) zijn positie van eigenaar van het titulaire hotel in New York ontdekte – een veilige haven voor hoogopgeleide legale huurmoordenaars. Het is gepland om ergens in september uit te komen, exclusief op Peacock. “We zijn in ontwikkeling voor drie andere, waaronder John Wick 5 en televisieseries”, vervolgt Drake. “En dus bouwen we de wereld uit en wanneer die vijfde film komt, zal deze organisch zijn – zal organisch gegroeid zijn uit hoe we die verhalen beginnen te vertellen. Maar u kunt vertrouwen op een regelmatige cadans van John Wiek.”

Spoilers in het verschiet – degenen die John Wick: Chapter 4 hebben gezien, zullen weten dat de titulaire huurmoordenaarsboog van Keanu Reeves schijnbaar tot een einde kwam toen hij bloedde uit een schotwond, gevolgd door een scène van de Bowery King (Laurence Fishburne) en Winston Scott (Ian McShane) bezoekt zijn graf. Het is onduidelijk of Lionsgate van plan is een nieuwe John Wick aan de franchise toe te voegen of dat Reeves gewoon nieuw leven wordt ingeblazen – vergelijkbaar met de vele keren dat Batman zijn dood heeft vervalst. De voortzetting opent ook ruimte voor oververzadiging van de franchise, zoals we vaker hebben gezien met het Marvel Cinematic Universe, wat in wezen de goodwill aantast die de serie in het verleden heeft verdiend.

Lionsgate wil zich ook verdiepen in het spelpotentieel van John Wick, door een AAA-titel te overwegen. Details zijn momenteel schaars, maar het concept van een videogame werd eind 2022 voor het eerst gelanceerd, waarbij Jon Feltheimer, CEO van Lionsgate, opmerkte dat ze voorstellen van verschillende ontwikkelaars hebben ingediend. Dit zal echter niet de eerste John Wick-game zijn; een videogame in strategiestijl genaamd John Wick Hex in 2020 bracht de Baba Yaga dichter bij Winston en de conciërge Charon, lang voor de gebeurtenissen in de film.

John Wick: Chapter 4 kan nu op VOD worden gekocht via YouTube Movies, Google Play en Apple TV.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply