Beste Verizon-deals van 2023: iPhone, Samsung en meer

0

Als u uw bestaande smartphone wilt upgraden, maar niet zeker weet waar u moet beginnen, bent u hier aan het juiste adres. Als je net als de meeste mensen bent, zit je waarschijnlijk al jaren bij dezelfde mobiele provider, en de gedachte om over te stappen kan ontmoedigend zijn. Met de introductie van eSIM (elektronische simkaarten) bieden de meeste providers echter een proefperiode aan waarmee u hun netwerk kunt testen zonder uw service daadwerkelijk te hoeven ruilen of een nieuw apparaat te kopen. U kunt er niet alleen voor zorgen dat de dekking in uw regio voldoende is, maar u krijgt ook toegang tot een aantal geweldige deals die veel providers alleen aanbieden aan die schakelende netwerken.

Verizon, een van de grootste providers, heeft een aantal geweldige aanbiedingen voor nieuwe en bestaande abonnees, waaronder een ongelooflijke aanbieding waarmee je de nieuwste iPhone 14 Pro- of Samsung Galaxy S23+-smartphones gratis kunt krijgen, evenals kortingen op accessoires, inruilacties, en nog veel meer. Bekijk de deals hieronder voor een volledig overzicht.

Beste iPhone-deal van Verizon

iPhone 14 Pro

Appel

iPhone 14 Pro

Krijg iPhone 14 Pro gratis als je overstapt naar Verizon met bepaalde inruil- en Unlimited Plus-abonnementen.

Als u op zoek bent naar de nieuwste iPhone, heeft Verizon momenteel een fantastische promotie waarmee u een iPhone 14 Pro van 128 GB gratis krijgt (ter waarde van $ 1.000) wanneer u overstapt naar Verizon, uw huidige smartphone inruilt en kiest het Unlimited Plus-abonnement.

Wanneer u overstapt van uw bestaande draadloze provider naar Verizon, ontvangt u een Verizon e-cadeaubon van $ 200 die u kunt gebruiken om accessoires zoals hoesjes, opladers en meer te kopen, of om deze gewoon te gebruiken voor uw maandelijkse telefoonrekening. Het goede nieuws is dat u uw bestaande telefoonnummer kunt behouden wanneer u overstapt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het updaten van uw vrienden en familie met een nieuw nummer.

Daarnaast kun je je huidige werk inruilen of kapotte smartphone (vrij van batterijschade) voor maximaal $ 800 aan factuurtegoed toegepast gedurende 36 maanden. Dit, in combinatie met uw Verizon e-gift card-tegoed van $ 200, dekt de maandelijkse apparaatkosten van de iPhone 14 Pro, dus u betaalt alleen voor uw Unlimited-abonnement.

Beste Verizon Samsung-deal

Galaxy S23+

Samsung

heelal S23+

Stap over naar Verizon en ruil je oude smartphone in voor een gratis Galaxy S23+ met een Unlimited Plus abonnement.

Als je de voorkeur geeft aan telefoons met Android-smaak, kan de nieuwste Galaxy S23+ van Samsung gratis van jou zijn (ter waarde van $ 1.000) wanneer je overstapt naar Verizon, je huidige smartphone inruilt en een Unlimited Plus-abonnement kiest.

Het beste deel van deze deal is dat door je huidige smartphone (werkend of niet) in te ruilen, je tot $ 800 aan factuurtegoed ontvangt dat gedurende een periode van 36 maanden wordt toegepast op je nieuwe Samsung Galaxy S23+, dus alles wat je waar u echt voor moet betalen, is uw maandelijkse Unlimited-abonnement.

En als u overstapt van uw bestaande draadloze provider naar Verizon, ontvangt u ook een Verizon e-cadeaubon ter waarde van $ 200 die u kunt gebruiken om extra apparaten of accessoires te kopen of die u eenvoudig rechtstreeks op uw telefoonrekening kunt inboeken om de resterende maandelijkse apparaatkosten te dekken voor de Samsung Galaxy S23+.

Aanvullende smartphonedeals van Verizon

Hier zijn enkele andere geweldige smartphonedeals die momenteel plaatsvinden bij Verizon.

Andere geweldige Verizon-deals

Bespaar op accessoires en meer met deze geweldige Verizon-deals.

Waarom kiezen voor Verizon als uw provider?

Het is geen geheim dat de grote telefoonmaatschappijen al tientallen jaren strijden om snelheid en dekking, en Verizon is absoluut een van de beste opties die u kunt kiezen. Verizon beschikt niet alleen over ongelooflijk hoge snelheden van zijn 5G Ultra Wideband-netwerk, maar heeft ook de kroon op het gebied van netwerkkwaliteit – 30 keer zelfs, zoals beoordeeld door JD Power. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare landelijke dekking, is Verizon een uitstekende keuze.

Bovendien biedt Verizon zijn abonnees toegang tot het gratis loyaliteitsprogramma Verizon Up, dat u beloont met exclusieve aanbiedingen en deals, evenals kaartjes voor concerten, sportevenementen en live entertainment.

En alsof dat nog niet genoeg is, geeft Verizon je ook toegang tot een aantal geweldige voordelen als onderdeel van de Unlimited-abonnementen, zoals de Disney-bundel (Disney+, Hulu en ESPN+), Apple Music, Apple One, Walmart+, mobiele hotspots, cloud opslag en meer.

Matthew Adler is een schrijver voor handel, features, gidsen, nieuws, previews en recensies voor IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @MatthewAdler en bekijk ook de zijne samengestelde IGN-afspeellijsten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply