Anupam Kher, Shah Rukh Khan, Akshay Kumar en anderen vieren het ‘nieuwe parlement voor nieuw India’ van premier Modi

0

Afbeeldingsbron: OFFICIËLE REKENINGEN Shah Rukh Khan, Anupam Kher, PM Modi en Akshay Kumar

Onder andere Shah Rukh Khan, Anupam Kher en Akshay Kumar geloven dat het nieuwe parlementsgebouw zal bijdragen aan een “nieuw India” en een symbool zal worden van het groeiverhaal van het land. Premier Narendra Modi heeft zondag het nieuwe parlementsgebouw ingehuldigd. Bij de speciale gelegenheid ging Anupam naar Instagram en feliciteerde de burgers van het land. De Hindi filmsterren deelden een glimp van het nieuwe parlementsgebouw op Twitter en spraken hun blijdschap uit over de inhuldiging.

Het bericht van Shah Rukh Khan

“Wat een prachtig nieuw thuis voor de mensen die onze grondwet hooghouden, elke burger van deze grote natie vertegenwoordigen en de diversiteit van haar ene volk beschermen @narendramodi ji. Een nieuw parlementsgebouw voor een Nieuw India maar met de eeuwenoude droom van Glory for India. Ja Hind! #MyParliamentMyPride,” schreef Shah Rukh naast de video met zijn voice-over.

Het parlement is voor de natie wat de ziel is voor het lichaam, zei de 57-jarige acteur in de clip met op de achtergrond het beroemde “Swades”-nummer “Yeh Jo Des Hai Tera”. “Mijn oprechte gebeden dat de ziel van de democratie robuust blijft in haar nieuwe thuis en vrijheid, broederschap en gelijkheid blijft koesteren voor de komende eeuwen. Moge deze nieuwe woonplaats van democratie een nieuw tijdperk bouwen dat bekend staat om zijn wetenschappelijke karakter en empathie voor iedereen. Een nieuw parlement voor een nieuw India, maar met dezelfde eeuwenoude droom: de glorie van India, van onze natie. Jai Hind!” SRK zei.

Premier Modi prees Shah Rukh voor het prachtig verwoorden van zijn mening over het nieuwe parlementsgebouw. “Het nieuwe parlementsgebouw is een symbool van democratische kracht en vooruitgang. Het combineert traditie met moderniteit. #MyParliamentMyPride”, twitterde de premier.

De video van Anupam Kher

De ervaren acteur liet een video vallen, waarin hij een gedicht voordroeg dat was opgedragen aan het nieuwe parlementsgebouw en dat hij in het Hindi onderschreef: “Samast bharat vaasiyon ko naye, aadhunik aur poorn roop se Bhartiya Sansad Bhavan ki haardik shubh kaamnayein aur badhaai. Prabhu se prarthana hai ki aane waale hazaaron saalon tak hamaara ye Sansad Bhavan duniya ke har desh ke liye prajatantra aur loktantra pranali ka ek anutha prateek bane. Jai Hind.”

De tweet van Akshay Kumar

Ook Akshay deelde de video met een gepersonaliseerde voice-over. “Trots om dit glorieuze nieuwe gebouw van het Parlement te zien. Moge dit voor altijd een iconisch symbool zijn van het groeiverhaal van India. #MyParliamentMyPride”, twitterde hij.

De acteur, die opgroeide in het Chandni Chowk-gebied van Delhi, zei dat het hem als kind was opgevallen dat de meeste gebouwen in de buurt van India Gate door de Britten waren gebouwd. “Vandaag, bij het zien van dit gloednieuwe en grootse nieuwe gebouw, is mijn hart vervuld van trots. Het Indiase parlement is een tempel van democratie. Het is een symbool van het nieuwe India. Een India dat niet alleen voorop loopt op het gebied van cultuur en erfgoed, maar ook voorop loopt in de wereld met zijn vooruitgang’, zei hij in de clip.

De acteur feliciteerde premier Modi met het “mogelijk maken van deze dag”.

“God zegene India met meer en meer vooruitgang in de komende jaren”, voegde hij eraan toe.

De premier antwoordde op de post van Akshay en zei dat het “nieuwe parlement echt een baken van onze democratie is. Het weerspiegelt het rijke erfgoed van het land en de levendige ambities voor de toekomst. #MijnParlementMijnPride.”

Laatste entertainmentnieuws

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees hier het originele artikel

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren, alle materialen aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply