Alle artiesten treden op in hun serie zomerconcerten

0

Afbeelding via JYP/Naver

Aan het begin van elke zomer kondigen twee talkshows in de ochtend van rivaliserende nieuwsnetwerken hun respectievelijke concertserie-opstellingen aan in de hoop meer kijkers te vermaken en aan te trekken – en hoewel ze het nooit hebben erkend, weet ik zeker dat er een element van gezonde concurrentie is in het spel. NBC‘S Vandaag Toon En Fox nieuwsVos & Vrienden zijn op twee heel verschillende omroepkanalen (de ene is een gerespecteerde grote omroep; de andere is, nou ja, Fox News) en het zou logisch zijn dat hun concertopstellingen bedoeld zijn om twee verschillende doelgroepen aan te trekken; er is echter enige overlap in de muzikale smaak van kijkers tussen de twee televisieshows overdag.

Beide Vos & Vrienden Zomerconcertseries en NBC’s Vandaag Toon Citi Music Series worden al jaren uitgezonden en bevatten bekroonde artiesten uit verschillende genres zoals rock, pop, country, hiphop en gospel. Met name de concertopstelling van NBC bevat populaire artiesten als Rihanna, One Reupublic en Harry Styles, terwijl Vos & Vrienden line-up omvatte artiesten als Josh Turner, Donny Osmond en Lifehouse. Als je nieuwsgierig bent wie de concertserie van dit jaar speelt of je afvraagt ​​welke je wilt kijken, zijn hier de details die je moet weten (en als bonus, naar welke ik eigenlijk zou overwegen te gaan).

Vos & Vrienden Zomerconcertreeks 2023

Afbeelding via Fox

Vos & Vrienden De serie zomerconcerten wordt georganiseerd door de co-hosts van de show, Steve Doocy, Ainsley Earhardt en Brian Kilmeade, en vindt net als vorig jaar plaats op Fox Square, net buiten het hoofdkantoor van FNC in New York City. De hele zomer vinden er shows plaats van 26 mei tot 1 september, waarbij de laatste twee concertartiesten nog moeten worden bepaald. Dit jaar wordt de concertserie gesponsord door woonwinkel Lowe’s en zal beschikbaar zijn om te streamen via je kabelaanbieder of live op Fox Nation. Elk concert is gratis en de Fox News-website raadt aan om met de metro te reizen als je van plan bent aanwezig te zijn. De volledige line-up is:

 • 26 mei 2023: 3 Doors Down
 • 2 juni 2023: Parmalee met Blanco Brown
 • 9 juni 2023: Colbie Caillat
 • 16 juni 2023: Justin Moore met Riley Green
 • 23 juni 2023: Tyler Farr
 • 30 juni 2023: Koekenpan
 • 7 juli 2023: UB40
 • 14 juli 2023: Hoogte-aanbidding
 • 21 juli 2023: Gary Levox van Rascal Flatts
 • 28 juli 2023: Flo Rida
 • 4 augustus 2023: Donny Osmond
 • 11 augustus 2023: Jelly Roll
 • 18 augustus 2023: Vanilla Ice met Rob Base
 • 25 augustus 2023: nader te bepalen
 • 1 september 2023: nader te bepalen

De Today-show Citi Music-serie 2023

Afbeelding via NBC

De Today-show wordt gehost door on-air ankers Savannah Guthrie, Hoda Kotb, Al Roker, Craig Melvin, Carson Daly, Sheinelle Jones, Dylan Dreyer en Jenna Bush Hager, en de Citi Music Series vindt plaats op Rockefeller Plaza in New York City. Zoals de naam al doet vermoeden, wordt de Citi Music Series gesponsord door Citi Bank en zijn de concerten gratis bij te wonen. Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van een van de komende concerten, kunt u een gratis Fan Pass aanvragen De Today-show‘s website, waarmee u gegarandeerd toegang krijgt tot het concert van uw keuze. Maak je geen zorgen als je geen Fan Pass kunt krijgen; elk Citi-concert heeft een algemene toegangslijn waar je de ochtend van kunt deelnemen.

De Citi Music Series begon eerder deze mei met een optreden van de Jonas Brothers ter promotie van hun nieuwste album, toepasselijk getiteld Het album, maar zal de eerste week van juni weer oppakken. Hier is de volledige line-up:

 • 12 mei 2023: Jonas Brothers
 • 2 juni 2023: Grote haast
 • 9 juni 2023: Niall Horan
 • 15 juni 2023: Chance the Rapper
 • 23 juni 2023: Kim Petras
 • 30 juni 2023: Karol G
 • 5 juli 2023: TWEEMAAL
 • 21 juli 2023: Dan + Shay
 • 28 juli 2023: Renée Rapp
 • 11 augustus 2023: Kelsea Ballerini
 • 18 augustus 2023: Jon Batiste
 • Nader te bepalen: Kelly Clarkson

Het definitieve oordeel? Beide line-ups hebben artiesten die ik zou overwegen om live te zien (ik was een voorliefde voor Colbie Caillat als preteen), maar de Citi Music Series slaat het park voor mij persoonlijk kapot. Deze line-up is een geweldige mix van nostalgie en populaire acts – en met de toegevoegde bonus dat ze niet worden uitgezonden op een netwerk dat complottheorieën als nieuws pusht – terwijl ze verschillende muziekgenres vertegenwoordigen. Er is voor elk wat wils (maar vooral voor mij – ik geniet van liedjes van vrijwel elke artiest op deze lijst) en het is zelfs gratis, wat zeker een overweging is gezien de gestaag stijgende concertkaartjesprijzen. Voor fans van artiesten als TWICE, die kort na hun optreden optreden in het nabijgelegen MetLife Stadium Vandaag Toon optreden, kan dit een betaalbaar alternatief zijn voor uw spaargeld voor concertkaartjes. Ik kijk vanuit huis, maar als je in New York bent, zou je zeker moeten overwegen om deze persoonlijk te bekijken.

Over de auteur

Staci Wit

Staci Wit

Sinds het moment dat ze op zesjarige leeftijd naar haar eerste Britney Spears-cd luisterde, is Staci een liefhebber van alles wat met popcultuur te maken heeft. Ze studeerde af aan de UCLA met een bachelor in taalkunde en maakte op de een of andere manier van haar liefde voor muziek, films en media een carrière als freelanceschrijver. Als ze niet voor WGTC schrijft, is ze bezig haar eigen popsterdromen als singer/songwriter waar te maken of rond te hangen in haar plaatselijke coffeeshops.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply