BGMI beschikbaar om te downloaden via Google Play Store, speelbaar vanaf 29 mei: Details

0

BGMI — of Battlegrounds Mobile India — kan nu worden gedownload via de Google Play Store in India. De game, die vorig jaar door de regering van India werd verboden, kan vooraf worden geladen op Android-smartphones voordat deze volgende week opnieuw wordt gelanceerd in India. Ontwikkelaar Krafton heeft bevestigd dat de game vanaf 29 mei speelbaar zal zijn in India. gezegd eerder deze maand.

Krafton kondigde zaterdag aan dat Battlegrounds Mobile India beschikbaar was om te preloaden via de Google Play Store. Hoewel de game kan worden gedownload – of geüpdatet, als deze eerder was geïnstalleerd – kan hij pas op 29 mei worden gespeeld, wanneer de game opnieuw wordt gelanceerd. Ondertussen hebben iOS-gebruikers momenteel niet de mogelijkheid om de game vooraf op hun smartphones te laden. Gadgets 360 kon bevestigen dat de game beschikbaar was om te downloaden via de Play Store.

Eerder deze maand bevestigde Krafton dat BGMI binnenkort beschikbaar zou zijn in India, bijna een jaar nadat het in juli vorig jaar werd verboden. De game bereikte snel de grens van 100 miljoen gebruikers in het land een jaar nadat het in 2021 werd gelanceerd als opvolger van de populaire PUBG Mobile – een van de vele apps en games die in het land nog steeds verboden zijn.

De game was de afgelopen week beschikbaar om te downloaden voor sommige Android-gebruikers, maar degenen die de game hebben gedownload, meldden dat deze niet functioneel was en dat de app een foutmelding gaf dat de servers niet online waren. De game zou ook aanpassingen hebben gemaakt, waaronder de toevoeging van beperkingen op de speeltijd, terwijl de kleur van bloed is veranderd van rood naar blauw of hebzucht.

Het is vermeldenswaard dat BGMI momenteel een “proefgoedkeuring” van drie maanden heeft gekregen om in het land te opereren, volgens MoS IT Rajeev Chandrasekhar. Krafton heeft zich gehouden aan kwesties met betrekking tot serverlocaties en gegevensbeveiliging, en de regering zal de komende drie maanden andere kwesties, zoals gebruikersschade en verslaving, nauwlettend in de gaten houden voordat er een beslissing wordt genomen, voegde hij eraan toe.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply