Avatar 3-actrice Sigourney Weaver spreekt de beweringen van regisseur James Cameron tegen dat het derde deel bijna voltooid is, hints naar waarschijnlijke nieuwe opnames: “Ik denk niet dat er…”

0
Avatar 3 is nog lang niet compleet, onthult actrice Sigourney Weaver (Photo Credit – Instagram)

De Avatar-franchise van James Cameron is een van de best scorende franchises ooit die zich opmaakt voor zijn derde vervolg, en volgens eerder nieuws was het bijna voltooid, maar de Avatar 1 & 2-ster Sigourney Weaver heeft er een aantal andere updates over. De Kiri-actrice onthulde dat ze misschien terug moeten komen voor een aantal nieuwe opnames voor Avatar 3; scrol hieronder om de deets te kennen.

De eerste film veranderde de bioscoopervaring voor het publiek toen deze in 2009 uitkwam en legde de lat nog hoger met het tweede deel. Er zijn berichten dat onthulde dat de derde film een ​​nieuw ras zal introduceren, net als bij de tweede, waar we de Na’vi-mensen aan de kust hebben gezien, en wat betreft de komende aflevering, er wordt gezegd dat er een race of fire mensen met een grijze tint.

Eerder zei de ster van de film Zoe Saldana dat Avatar 3 nog steeds niet helemaal schiettechnisch is, en de laatste opmerking van Sigourney Weaver bevestigt dit verder. In de laatste chat met Screen Rant zei de actrice dat er opnieuw opnames plaatsvinden omdat de kapitein van het schip James Cameron niet tevreden was met sommige scènes. Ze zei: “Ik weet dat ik in januari terugga en waarschijnlijk wat pick-ups doe, ik denk niet dat er hele nieuwe scènes moeten worden opgenomen.”

Weaver voegde eraan toe: ‘Ik denk dat het wat gaat verfijnen [James Cameron’s] Ik heb nu dat hij de bewerking nadert omdat hij altijd te veel materiaal heeft. Hij houdt van schieten. Ik zou niet eens beginnen te raden wat we zouden kunnen doen, maar ik denk dat het misschien gewoon teruggaat naar een paar momenten en hem wat beelden geeft dat hij niet kreeg zoals hij wil. Avatar 3 zou negen uur duren en de regisseur beweerde ook dat ze bijna klaar waren met de threequel.

Volgens geruchten zal de negen uur durende versie van Avatar 3 worden uitgebracht op het streamingplatform, Disney+, maar er is bevestigd nieuws over, en voor meer updates over de film, houd Koimoi in de gaten!

Moet lezen: James Cameron trolde over opmerkingen over het nieuw leven inblazen van de Terminator-serie Terwijl hij de ontwikkeling van AI observeerde, zeggen Netizens: “Hij zou Avatar x Terminator moeten plannen”

Volg ons: Facebook | Instagram | Twitteren | YouTube | Google Nieuws

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

We zijn nu verder Telegram. Klik hier om lid te worden van ons kanaal (@Palaunow) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over technologie.

Voor al het laatste entertainmentnieuws Klik hier

Volg ons op Google Nieuws voor het laatste nieuws en updates.

Lees hier het originele artikel

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaren, alle materialen aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mailen – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply