OpenAI’s ChatGPT IOS-app is nu beschikbaar in 32 landen, waaronder India

0

In de eerste 6 dagen sinds de eerste lancering in de Verenigde Staten op 18 mei, overschreed de mobiele ChatGPT-app de mijlpaal van een half miljoen downloads, waardoor het een van de best presterende nieuwe apps is en beter presteert dan andere AI- en chatbot-apps, Microsoft Edge en Bing-apps in termen van downloads. De beschikbaarheid werd net na een week na de lancering uitgebreid naar 32 andere landen. De lijst met nieuwe landen omvat Algerije, Argentinië, Azerbeidzjan, Bolivia, Brazilië, Canada, Chili, Costa Rica, Ecuador, Estland, Ghana, India, Irak, Israël, Japan, Jordanië, Kazachstan, Koeweit, Libanon, Litouwen, Mauritanië, Mauritius , Mexico, Marokko, Namibië, Nauru, Oman, Pakistan, Peru, Polen, Qatar, Slovenië, Tunesië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Eerder deze week breidde het zich uit naar 11 andere landen, waaronder Nieuw-Zeeland, Nigeria, Zuid-Korea, het VK en Europese landen zoals Frankrijk, Duitsland en Ierland.

De groei van de ChatGPT-app komt doordat CEO van OpenAI Sam Altman naar tal van landen reist om de relaties met internationale politici te versterken en hun zorgen over AI te begrijpen. Deze week had hij een ontmoeting met enkele Europese staatshoofden en hij is van plan begin volgende maand naar India te reizen.

Deze technologie heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen omgaan met computers en heeft deze gebruiksvriendelijker gemaakt. Het kan worden gebruikt om bedrijfsmodellen te genereren, te coderen of een theaterscript te schrijven. Naast dergelijke mogelijkheden lijkt het aantrekkelijk vanwege de gratis beschikbaarheid en uitsluiting van advertenties. Bovendien maakt het spraakinvoer mogelijk via de Whisper-spraakherkenningsengine van OpenAI, waardoor ChatGPT Plus-gebruikers toegang krijgen tot de geavanceerde mogelijkheden van GPT-4.

Voorlopig is de app beperkt tot iOS en kunnen klanten de app direct downloaden vanuit de iOS-app. Ze hebben de mogelijkheid om zich aan te melden voor de $ 20 maandelijkse ChatGPT Plus-service en te profiteren van de geavanceerde functionaliteiten. De door Microsoft gesteunde startup, ook ondersteund door VC-bedrijven zoals Tiger Global en a16z, heeft echter een Android-versie in de maak die binnenkort zal worden uitgebracht.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Bijgewerkt: 26 mei 2023, 18:17 IST

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply