Bevestigd! Salman Khan kondigt Bigg Boss OTT S2 aan op JioCinema | Horloge

0

Salman Khan
Afbeeldingsbron: TWITTER Still uit Bigg Boss 16 met Salman Khan

Om een ​​einde te maken aan de speculaties, heeft Salman Khan eindelijk aangekondigd deel uit te maken van Bigg Boss OTT seizoen 2. Bigg Boss is een van de meest succesvolle realityshows op televisie, en vandaag is het nummer één. In het eerste seizoen, dat in 2021 werd gepresenteerd door filmmaker Karan Johar, werd Divya Agarwal als winnaar aangekondigd. Nu, terwijl de makers zich opmaken voor de tweede editie van de digitale realityshow.

Eerder deden de speculaties de ronde dat de voorbereidingen voor de promoshoot zijn begonnen en de promo er dan eindelijk is. Horloge.

Hoewel er veel namen opduiken die mogelijk deelnemen aan de realityshow, gaan er geruchten dat acteur Tanuj Kewalramani ook in het komende seizoen zou kunnen verschijnen. Naar verluidt is de casting director van de show, Aakash Sharma, in gesprek met Tanuj over zijn mogelijke deelname aan de show. Eerder werd gemeld dat Rajeev Sen, de broer van Sushmita Sen, is benaderd voor Bigg Boss OTT seizoen 2. Het lijkt erop dat Rajeev heel graag wil deelnemen aan een realityshow. Volgens E-times vertelde hij hen dat hij erg enthousiast is over de show en dat hij zal zien of het goed komt. De acteur twijfelt om een ​​regelrecht ja te geven, aangezien hij drie maanden aan de show moest wijden en hij wordt geconfronteerd met enkele schema-conflicten.

Bigg Boss OTT is een spin-off van het populaire Indiase reality-tv-programma Bigg Boss, dat exclusief wordt uitgezonden op het streamingplatform Voot. Het eerste seizoen werd gepresenteerd door Karan Johar en ging in première in augustus 2021. De show bevat een groep deelnemers die bekend staat als huisgenoten, die opgesloten zitten in het Bigg Boss House en 24 uur per dag worden bewaakt door camera’s en microfoons. De winnaar van de show ontvangt een geldprijs en de felbegeerde “OTT-editie”-trofee.

Na een succesvol seizoen van Bigg Boss 16, lijkt het erop dat het tijd is voor Bigg Boss OTT seizoen 2 om ons allemaal te vermaken. Salman Khan is ongetwijfeld een van de meest geliefde gastheren van alle Bigg Boss-seizoenen. Het zal heel spannend zijn om te zien hoe Salm deze keer met de deelnemers omgaat. Op het werkfront is Salman momenteel aan het fotograferen voor Tiger 3 en was hij voor het laatst te zien in de familie-entertainer Kisi Ka Bhai Kisi Jaan.

Lees ook: Priyanka Chopra & Richard Madden’s Citadel vernieuwd voor tweede seizoen

Lees ook: Salman Khan en zijn virale looks; modieuze Bollywood-reis van Bhaijaan

Laatste nieuws over de webserie

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply