Wat God, Texas en een olieman de dwazen in Washington kunnen leren over onze uit de hand gelopen schulden

0

NIEUWU kunt nu naar Fox News-artikelen luisteren!

Toen mijn vader in 1902 werd geboren, bedroeg onze staatsschuld 2,3 miljard dollar. Op 16-jarige leeftijd trok hij ten strijde en vocht in de loopgraven aan het westelijk front. Het kon hem niet schelen of hij lette er niet op, maar de Amerikaanse staatsschuld bedroeg destijds 15 miljard dollar.

Mijn naam is Joe Penland Sr. Ik ben een godvrezende zakenman uit Beaumont, Texas. Ik ben geen man uit Washington, geen politieke insider of ideoloog, maar wat ik ben, is een burger die zich gedwongen voelt Amerikanen te vertellen over het belangrijkste probleem waarmee ze vandaag worden geconfronteerd, de staatsschuld. Het is nu $ 32 biljoen en groeit.

Het Amerikaanse volk moet zich meteen bewust zijn van dit probleem. Daarom lanceer ik een landelijke bewustmakingscampagne van $ 1 miljoen over de noodzaak om de staatsschuld aan te pakken, de noodzaak om de Amerikaanse begroting in evenwicht te brengen en de belofte van Amerika levend te houden.

WALL STREET JOURNAL SCHOLEN BIDEN OP 14E WIJZIGING OVER SCHULDENPLAFOND: ‘HIJ KAN IN DE VERWARDING ZIJN’

Toen we opgroeiden, hadden we niet genoeg te eten. Papa was ziek en bedlegerig na een beroerte. Mama zorgde voor hem, verdiende geld met het strijken van kleren voor onze buren en we hadden een pensioen van $ 200 per maand. Dat was ons hele bestaan.

Joe Penland, sr.

Joe Penland Sr. is de oprichter en voorzitter van Quality Mat Company – een van de oudste en grootste producenten van booreilanden, olievelden en kraanmatten ter wereld. Joe heeft uitgebreide bankervaring en heeft meer dan 25 jaar in verschillende raden van bestuur gezeten.

Ik ben opgegroeid in Frisco, Texas. Een katoenstad. En de families plukten katoen. Iedereen ging naar de katoenvelden. Ze lieten de school uitgaan om katoen te gaan plukken. En als je oud genoeg was, kon je katoen schoffelen. Dat betaalde een dollar per dag. Het katoen was 50 cent. Dus ik werkte voor 50 cent per dag.

Toen ik 14 was, stierf mijn vader. Het kostte me jaren om zijn begrafenis af te betalen, het gras maaien voor het uitvaartcentrum. In 1968 was ik net afgestudeerd aan de middelbare school en ging ik in de energie-industrie werken.

Toen ik fulltime belastingbetaler werd, was het de eerste keer dat ik oplette: de staatsschuld bedroeg 348 miljard dollar.

Ik ben onlangs mijn 50e jaar in zaken begonnen met het bedrijf dat ik in de achtertuin van mijn moeder ben begonnen. Ik ben gezegend door de Goede Heer en ik geloof dat het mijn plicht is om deze wereld beter achter te laten dan ik hem aantrof.

BIDEN BESCHULDIGD VAN ZICH TE ZAKEN VOOR UITERST-LINKSE PROGRESSIEVE OVER SCHULDPLAFONDSPRAKEN: ‘WIL MEER WAARSCHUWING’ DAN EEN OVEREENKOMST

Ons land is op weg naar een catastrofaal faillissement. Het is bijna een kwart eeuw geleden dat de pratende hoofden in Washington een begroting in evenwicht brachten. De meesten van hen letten er niet op, omdat ze weten dat degenen die de pijn zullen voelen, de gewone Amerikanen zijn. Mensen die afhankelijk zijn van een uitkering. Niet alleen onze oudere mensen, maar jonge kinderen zoals ik was toen mijn vader ziek werd en stierf.

Ik weet niet of die mensen in Washington incompetent zijn of het gewoon niet kan schelen, maar er zijn veel mensen die alles hebben gegeven wat ze hadden en het ultieme offer hebben gebracht voor ons om deze kans te krijgen die Amerika is.

KLIK HIER OM DE OPINIE NIEUWSBRIEF TE ONTVANGEN

Het is een schande dat geen van hen wil doen wat goed is voor dit land. Ze willen gewoon doen wat populair is om herverkozen te worden.

De Verenigde Staten zijn het sterkste en beste land ter wereld. Al die mensen in Washington, en niemand in de politiek vandaag de dag, hadden er iets mee te maken, ze erfden het alleen maar.

Waar ze krediet zouden moeten krijgen, is het beste land ter wereld de gracht injagen.

Dit land heeft een kans nodig om weer op koers te komen. Kijk, op dit moment maakt ons schip Amerika een beetje slagzij. Ze drinkt wat water. We kunnen het repareren. We kunnen repareren wat er mis is, we kunnen het water eruit halen en we kunnen weer op stoom komen. Maar als we dat niet doen, gaan we het niet redden. Er is te veel tegen ons op dit moment.

In de politiek heb ik geen favorieten. De Democraten zijn tegen de Republikeinen en je hebt Republikeinen tegen Republikeinen en Democraten tegen Democraten. Iedereen moet zijn act opschonen voor het welzijn van dit land.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Wat mij betreft, ik zal mijn deel doen. Ik ben misschien niet opgeleid. Ik heb niets tegen goed opgeleide mensen, maar al die goed opgeleide mensen in Washington schijnen niet te begrijpen dat dit lenen en uitgeven, dit drukken van geld voor niemand goed is.

Ik zet mijn eigen geld in om deze boodschap te verspreiden en ik nodig je uit om meer te leren, het nieuws te verspreiden en je aan te sluiten bij de zaak op JoeFromTexas.com.

Read original article here

Leave A Reply