Vivo S17, Vivo S17 Pro lanceringsdatum vastgesteld op 31 mei, ontwerp geplaagd voorafgaand aan lancering: rapport

0

De Vivo S17-serie — bestaande uit de Vivo S17 en Vivo 17 Pro — lanceringsdatum is naar verluidt onthuld door de Chinese smartphonefabrikant. Het ontwerp van de handsets is ook geplaagd voorafgaand aan hun debuut in China volgende week. Ondertussen is de Vivo S17e, die onlangs door het bedrijf is gelanceerd, te koop op de website van Vivo China. Het wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 7200 SoC gecombineerd met maximaal 12 GB RAM.

Een poster (via 91Mobiles) gedeeld door een Weibo-gebruiker laat zien dat de lanceringsdatum van de Vivo S17 is vastgesteld op 31 mei. Gadgets 360 kon de teaser-poster die de komst van de Vivo S17-serie aankondigde, niet vinden op het officiële Weibo-account van het bedrijf. Het ontwerp van de aankomende telefoon is ook geplaagd in de poster. Er wordt getoond dat het een dubbele camera aan de achterzijde heeft, gehuisvest in een rechthoekige cameramodule, samen met een LED-flitser. De telefoon heeft ook Vivo-branding op het achterpaneel. Vivo moet nog andere details van de handset officieel onthullen, zoals de specificaties en prijzen.

Ondertussen zijn details van de high-end Vivo S17 Pro eerder online gelekt. De telefoon zal naar verwachting de Vivo 16 Pro opvolgen en een 50-megapixelcamera hebben met een Sony IMX766V primaire sensor en ondersteuning voor optische beeldstabilisatie. Er wordt gezegd dat het toestel wordt aangedreven door een octa-core MediaTek Dimensity 8200 SoC. Het wordt ook getipt om 80W bekabeld opladen te ondersteunen.

Ondertussen heeft Vivo de Vivo S17e al gelanceerd in China, waar de prijs begint bij CNY 2.099 (ongeveer Rs. 25.000) voor de basisopslagoptie van 8 GB + 128 GB. De telefoon is ook verkrijgbaar in 8GB + 256GB en 12GB + 256GB RAM en opslagvarianten. Het is te koop via de Vivo China e-store. De telefoon heeft een 6,78-inch (1.080 x 2.400 pixels) AMOLED-scherm met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz.

De Vivo S17e wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 7200 SoC gecombineerd met tot 12 GB RAM en tot 256 GB opslag. De telefoon draait out-of-the-box op Android 13-gebaseerde OriginOS 3. Voor optica wordt de Vivo S17e geleverd met een dubbele camera aan de achterzijde, geleid door een 64-megapixel primaire camera aan de achterzijde met optische beeldstabilisatie. Voor selfies en videogesprekken is het toestel uitgerust met een 16 megapixel camera aan de voorkant.


De Vivo X90 Pro heeft eindelijk zijn debuut gemaakt in India, maar is de vlaggenschip-smartphone van het bedrijf voor 2023 uitgerust met voldoende upgrades ten opzichte van zijn voorganger? We bespreken dit en meer op Orbital, de Gadgets 360-podcast. Orbital is beschikbaar op Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music en waar je je podcasts ook vandaan haalt.
Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en recensies Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

iQoo TWS Air Pro-oordopjes met 14,2 mm drivers, tot 30 uur batterijduur gelanceerd

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply