PlayStation Showcase 2023: alles aangekondigd

0

PlayStation trok eindelijk het gordijn van zijn PS5-line-up voor dit jaar en daarna terug in de PlayStation Showcase 2023 van vandaag.

Sony liet een heleboel aankomende games voor PlayStation 5 en PSVR 2 zien, waaronder de onthulling van Metal Gear Solid: Snake Eater, gameplay voor Spider-Man 2, een eerste goede blik op Dragon’s Dogma 2, een releasedatum voor Alan Wake 2, en veel meer. Lees verder om alles te leren dat is aangekondigd in de PlayStation Showcase 2023 van vandaag.

Spider-Man 2 krijgt langdurige gameplay-showcase

Hoewel we geen releasedatum voor Spider-Man 2 hebben gekregen, hebben we wel een lange gameplay-showcase gekregen met zowel Spider-Men: Peter Parker als Miles Morales. Pete’s nieuwe moveset draait om het Symbiote Suit, terwijl we ook enkele flitsende nieuwe moves van Miles zagen. De trailer onthulde ook een andere Spidey-schurk: Kraven the Hunter.

Metal Gear Solid: Snake Eater remake aangekondigd

PlayStation heeft een remake aangekondigd van Metal Gear Solid: Snake Eater. Niets van de game zelf werd getoond, omdat we in plaats daarvan een grote, mysterieuze teaser-trailer kregen in de aanloop naar de grote onthulling van Snake. PlayStation heeft ook de Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1, met daarin Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater, die ergens dit najaar naar PlayStation 5 komt.

PlayStation heeft een speciaal apparaat voor het streamen van games aangekondigd

Sony heeft een apparaat aangekondigd met de codenaam Project Q waarmee spelers elke game vanaf hun PlayStation 5-console kunnen streamen met behulp van Remote Play via wifi. Het heeft een 8-inch HD-scherm en alle knoppen en functies die de DualSense-controller heeft. Er is geen releasedatum gegeven voor deze nieuwe hardware. Sony onthulde ook de eerste officiële PlayStation 5-oordopjes.

Assassin’s Creed Mirage krijgt releasedatum voor oktober

De volgende Assassin’s Creed-game – de kleinere Assassin’s Creed Mirage – komt op 12 oktober naar Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, pc en Amazon Luna. PlayStation heeft een nieuwe functie onthuld genaamd Assassin’s Focus, waarmee je verschillende doelen achter elkaar kunt markeren en vermoorden.

Alan Wake 2 komt op 17 oktober

Remedy toonde opnieuw een blik op Alan Wake 2, het langverwachte horrorvervolg. De trailer toonde de terugkeer van Alan Wake, die vast leek te zitten in de Dark Place. Deze keer krijgt Wake gezelschap van een nieuw speelbaar personage, Saga Anderson, die Alan vergezelt in zijn onderzoek. De game komt op 17 oktober uit.

Final Fantasy XVI krijgt een nieuwe trailer voorafgaand aan de lancering van volgende maand

Een nieuwe Final Fantasy XVI-verhaaltrailer debuteerde voor de snel naderende releasedatum van 22 juni. We hebben Clive kunnen zien in interactie met een heleboel personages rond Valisthea, samen met een glimp van een heleboel nieuwe en terugkerende Final Fantasy-monsters.

Dragon’s Dogma 2 krijgt nieuwe trailer

Dragon’s Dogma 2 werd vandaag eindelijk officieel onthuld tijdens de PlayStation Showcase, met een nieuwe trailer die een heleboel monsters laat zien, waaronder natuurlijk een enorme draak. Dit is de eerste nieuwe mainline Dragon’s Dogma-game in meer dan tien jaar. We weten heel weinig over het vervolg, behalve dat het wordt ontwikkeld in de RE Engine.

Bungie kondigt nieuwe marathon aan

Bungie heeft een nieuwe inzending in de Marathon-serie aangekondigd. Marathon is een first-person shooter die Bungie oorspronkelijk in 1992 op Mac uitbracht, waardoor dit voor Bungie een vrij diepe snee is om naar terug te keren. De game is geen direct vervolg op de originelen, maar Bungie zegt dat het in hetzelfde universum thuishoort. Volgens PlayStation is de game PvP-gericht en zal hij geen singleplayer-campagne bevatten.

Krijg een nieuwe kijk op de verhaalmodus van Street Fighter 6

Street Fighter 6 komt volgende week uit en Capcom heeft een trailer gedeeld van de verhaalmodus van de game. Hierdoor zullen spelers reizen en het opnemen tegen de selectie van Street Fighter-favorieten en nieuwkomers in de game.

Jade Raymond’s Haven Studio onthult Fairgame$

Sony trapte het evenement af met de onthulling van Fairgame$, afkomstig uit de studio van Jade Raymond’s Haven. De game is een competitieve overvalervaring die naar PS5 en pc komt over het beroven van de ultrarijken. De trailer begon met beelden van hacking voordat groepen mensen probeerden in te breken bij banken. Het lijkt een sciencefiction-bocht te hebben, aangezien de personages zeer geavanceerd ogende wapens hanteerden. Er is geen release-venster gegeven voor de game.

The Talos Principle 2 komt dit jaar

Het vervolg van Croteam op The Talos Principle komt dit jaar naar PS5, Xbox Series X|S en pc. De game werd in 2021 aangekondigd en de details sinds de onthulling zijn beperkt. Het vervolg zal “de filosofische thema’s en verbluffende omgevingen van de eerste game uitbreiden met steeds meer geestverruimende uitdagingen”.

Foamstars is een Splatoon-achtige shooter van Square Enix

Square Enix onthulde een eerste blik op Foamstars, dat een Splatoon-achtige teamshooter lijkt te zijn. De gameplay zag eruit alsof personages strijden om de grond met zoveel mogelijk schuim te bedekken, en veel fans in de chat zeiden dat het leek op Splatoon vermengd met persona. De game komt naar PlayStation 4 en PlayStation 5.

Nieuwe kijk op schattige indie The Plucky Squire

De Plucky Squire ziet eruit als een schattige, frisse kijk op het actie-avontuur van bovenaf, en we hebben de game vandaag in een nieuwe trailer bekeken. De gameplay toonde de Plucky Squire op avontuur tussen verhalenboekinstellingen en een echte woonkamer. Het spel ziet eruit alsof het de gameplay constant zal opschudden met alle verschillende verhalenboekinstellingen waar de personages in springen.

Phantom Blade Zero is een nieuwe hack- en slash-RPG

Phantom Blade 0 is vandaag onthuld, een nieuwe hack en slash RPG die zich afspeelt in de Phantom World, een plek waar Chinese Kung Fu, steampunk en meer samenkomen. De game bevat snelle zwaardgevechten, die plaatsvinden in een “sombere en bestraffende” semi-open wereld. De game heeft nog geen releasedatum of releasevenster.

Ghostrunner 2 aangekondigd voor 2023

Ghostrunner 2, een vervolg op de actieplatformgame van One More Level, is vandaag onthuld. De nieuwe gameplay bevatte prominent voertuiggevechten, waarbij spelers met hoge snelheden op een motorfiets reden. De game komt ergens in 2023.

Arrowhead’s Helldivers 2 aangekondigd

We hebben bevestiging gekregen van een vervolg op Helldivers uit 2015, de coöp-actieshooter van Arrowhead Game Studios. Het vervolg lijkt veel van de satirische, dystopische elementen van het origineel te behouden, aangezien de trailer begon met een komische televisiereclame. Er werd veel gameplay getoond, met hectische third-person-opnamen in tonnen verschillende biomen. De game komt dit jaar naar PlayStation 5 en pc.

Reuzeninktvis onthult zwaard van de zee

Abzu en The Pathless-ontwikkelaar Giant Squid heeft zijn volgende project onthuld, getiteld Sword of the Sea. De game speelt zich af in een verlaten wereld waar het terrein in constante golven stroomt, waar je een nieuw bewegingsmechanisme bestuurt dat bekend staat als de Hoversword. Dit bestuurt als een snowboard, skateboard en hoverboard in één.

Resident Evil 4 Remake VR Mode-trailer voor PSVR 2

Capcom deelde nieuwe gameplay van de PSVR 2-versie van Resident Evil 4-remake. Er werd geen releasedatum gegeven. De VR-modus voor RE4 volgt een voortdurende trend voor de serie, die ook VR-versies zag voor Resident Evil Village en Resident Evil VII. De VR-modus komt als een gratis update voor degenen die de PS5-versie van Resident Evil 4 bezitten.

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 aangekondigd voor eind 2023

Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 komt ergens later in 2023 naar PSVR 2. De originele Help Wanted was eerst een VR-titel, voordat hij uitkwam op consoles. Het bevatte minigames met personages en locaties uit de Five Nights- serie. De nieuwe game brengt nieuwe minigames, locaties, verhalen en animatronics.

Gris Creator onthult Neva, komt in 2024

Van de makers van indiehit Gris komt Neva, een prachtig, schilderachtig avontuur met een opvallende kunststijl. De game staat gepland voor ergens volgend jaar.

Cat Quest: Pirates of the Purribean komt volgend jaar

Cat Quest: Pirates of the Purribean werd officieel onthuld tijdens het evenement van vandaag en toont een stoere draai aan de originele Cat Quest. De poesjes zijn op zoek naar een mythisch artefact in schattige landschappen met piratenthema. De game komt ergens volgend jaar.

Torens van Aghasaba is een adem van de Wild-achtige komst volgend jaar

Towers of Aghasba draagt ​​zijn Breath of the Wild-invloed op zijn mouw en laat een personage zien dat door landschappen navigeert met een paraglider. Er is hier een sterke invloed van de natuur, aangezien we tonnen enorme beesten en dieren in de trailer zien.

Revenant Hill komt naar PlayStation 4 en PS5

Revenant Hill is een nieuw avontuur van de makers van Night in the Woods. De teaser toont een zwarte kat die door zijwaarts scrollende, met de hand getekende landschappen rent. We weten niet veel over deze nieuwe titel, maar hij komt naar PlayStation 5 en PlayStation 4.

GranBlue Fantasy Relink komt deze winter

Granblue Fantasy: Relink komt deze winter naar PS5, PS4 en pc. De game werd al in 2016 aangekondigd en komt dit jaar eindelijk uit. Platinum Games was oorspronkelijk aan boord om samen met Cygames te ontwikkelen, maar de twee gingen uit elkaar in 2019. Meer updates staan ​​gepland voor ergens deze zomer.

Ultros is een kleurrijke Metroidvania die volgend jaar verschijnt

Ultros is een sidescrolling platformgame met verbluffende, kleurrijke kunst die volgend jaar uitkomt voor PlayStation 4, PS5 en pc. Vandaag hebben we voor het eerst kennis gemaakt met de game.

Een kijkje in de Tower of Fantasy van Perfect World Games

Tower of Fantasy is een open-wereld sci-fi game afkomstig van Hotta Studio. We hebben vandaag de heldere, kleurrijke landschappen en snelle gevechten van de game bekeken.

Vier nieuwe PSVR 2-games onthuld

Een deel van de showcase van vandaag onthulde een heleboel nieuwe games die naar PSVR 2 komen, waaronder Arizona Sunshine 2, militaire shooter Crossfire: Sierra Squad, nDreams’ Synapse en een Queen-muziekpakket DLC voor Beat Sabre.

Firewalk’s Concord komt volgend jaar naar PS5 en pc

Concord is de eerste originele AAA-project van Firewalk Studios, en het is een nieuwe PvP-multiplayer-game die zich afspeelt in een sciencefiction-universum. De game komt naar PlayStation 5 en pc.

Nieuwe gameplay-trailer voor Immortals of Aveum

Ascendant Studios heeft wat nieuwe gameplay gedeeld van Immortals of Aveum, de singleplayer first person magic shooter die op 20 juli naar PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc komt.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

0
2033 posts 0 comments
You might also like More from author
Leave A Reply