ChatGPT voor iPhone wordt in deze landen uitgerold, tweet de CTO van OpenAI. Bekijk de lijst met landen!

0

De ChatGPT-app van OpenAI breidt zijn beschikbaarheid uit naar andere landen, volgens een tweet van de CTO van het bedrijf, Mira Murati. De app is nu toegankelijk in Albanië, Kroatië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Brazilië, Zuid-Korea, Nieuw-Zeeland, het VK, Nigeria en Nicaragua. Murati zei dat meer landen binnenkort toegang tot de app zouden krijgen, waarbij India mogelijk in de volgende fase wordt opgenomen.

India is getuige geweest van een groeiende belangstelling voor de door AI aangedreven chatbot en de app wint aan populariteit in de regio. Het is belangrijk op te merken dat ChatGPT momenteel niet toegankelijk is in de vorm van een app voor Android-smartphones.

De webversie van ChatGPT werd tegen het einde van vorig jaar toegankelijk gemaakt voor het publiek en kende een enorm succes als technologische lancering. Het groeide snel uit tot het snelst groeiende platform ter wereld en trok 100 miljoen gebruikers binnen de eerste twee maanden na de publieke release, een mijlpaal die zelfs populaire apps zoals Instagram en TikTok niet konden bereiken. Hoewel het platform toegankelijk is op smartphones, vertrouwt het momenteel op de webversie, die niet altijd een naadloze ervaring oplevert.

OpenAI, de organisatie achter Dall-E, de bekende bot voor het genereren van tekst naar afbeeldingen, heeft onlangs de iOS-app exclusief in de Verenigde Staten geïntroduceerd.

De ChatGPT-app biedt een vergelijkbaar prestatieniveau als de ChatGPT-website, waardoor gebruikers conversatiereacties op ingewikkelde vragen kunnen ontvangen. Bovendien biedt ChatGPT de mogelijkheid om te helpen bij taken zoals het bewerken van lange artikelen, het beoordelen van applicatiecode en het oplossen van wiskundige problemen.

Gebruikers die zich abonneren op het ChatGPT Plus-lidmaatschap (geprijsd op $ 20 of 1.655 per maand) krijgen toegang tot aanvullende functies, waaronder ondersteuning voor plug-ins, directe antwoorden en het elimineren van wachttijden. De iOS-app zorgt ervoor dat bestaande Plus-leden ook van deze verbeterde functies kunnen genieten.

Interessant is dat de uitbreiding van de beschikbaarheid van de ChatGPT-app naar deze extra landen een groot potentieel biedt voor gebruikers die op zoek zijn naar gemakkelijke toegang tot informatie terwijl ze onderweg zijn. De chatbot beschikt over taalbegripmogelijkheden, waaronder Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Nederlands, Russisch, Chinees, Japans en Koreaans. Hoewel de chatbot ook in het Hindi kan converseren, komt zijn vaardigheid in deze taal mogelijk niet overeen met die van het Engels.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply