Marvel X-Men-evenement aangekondigd voor Comic-Con 2023, maar het is niet wat je denkt

0

Marvel bevestigde dat de X-Men naar de MCU zouden komen op San Diego Comic-Con (SDCC) 2019, net zoals Disney Fox had overgenomen. Dat was een opwindend detail aan het einde van een even opwindend Hall H-paneel waar Marvel de eerste MCU Phase 4-titels onthulde. Sindsdien was het nog spannender Avengers: eindspel was slechts een paar maanden eerder in première gegaan en werd een recordsucces voor Marvel.

Vier jaar en een onverwachte pandemie later, en de mutanten zijn nog steeds niet echt opgedoken in de MCU. Niet op de manier die we hadden verwacht, tenminste. Er is geen X-Mannen opnieuw opstarten en we hebben geen idee wanneer er een komt. Maar Marvel lijkt klaar om de mutanten naar de voorgrond te brengen. De studio heeft een geweldig X-Men-evenement aangekondigd voor Comic-Con 2023. Alleen is het niet wat je denkt.

Let wel, sommige spoilers kunnen hieronder volgen.

X-Men in de MCU

Marvel moet de X-Men-aanduiding nog gebruiken in de MCU, wat logisch is omdat we niet zoveel mutanten hebben in de primaire realiteit. We hebben echter wel Professor X (Patrick Stewart) gezien Doctor Strange in het multiversum van waanzin. De X-Men-leider kwam uit een andere realiteit en stierf na slechts een paar minuten.

Voordien kondigde Marvel ook een reboot aan van halverwege de jaren 90 X-Mannen animatieserie die nog moet scoren Disneyplus.

Kamala Khan (Iman Vellani) en Bruno Carrelli (Matt Lintz) in mevrouw Marvel aflevering 2.

De MCU Phase 4 bracht ons twee mutanten uit de primaire realiteit. Tegen het einde van mevrouw Marvel, hebben we vernomen dat Kamala Khan (Iman Vellani) een mutant is. Dan presenteert Namor (Tenoch Huerta) zichzelf als een mutant in Black Panther: Wakanda voor altijd.

En laten we Deadpool (Ryan Reynolds) en Wolverine (Hugh Jackman) niet vergeten die samenwerken in Phase 5’s Deadpool3. Ten minste één van hen moet in de hoofdrealiteit blijven. En we verwachten er veel X-Mannen cameo’s in de film.

Met dat alles in gedachten, lijkt het er zeker op dat Marvel zich opmaakt voor een grote X-Mannen opnieuw opstarten. En Comic-Con 2023 zou de perfecte plek zijn om dergelijke plannen aan te kondigen.

Maar daar gaat Marvel’s mutantenevenement niet over.

Marvel’s X-Men Hellfire Gala

Marvel’s grote SDCC 2023 Hall H-evenement is waar Kevin Feige de volgende grote MCU-aankondigingen van de studio zal droppen. Het paneel zou moeten plaatsvinden op zaterdag 22 juli in de middag.

Maar die van Marvel net aangekondigd Het X-Men Comic-Con 2023-evenement vindt plaats op de avond van 22 juli. Het vindt plaats in PARQ Nightclub, en het X-Men-thema Met Gala-achtige evenement is precies hoe het klinkt.

Namor (Tenoch Huerta) de belangrijkste antagonist van Black Panther: Wakanda Forever.
Namor (Tenoch Huerta) de belangrijkste antagonist van Black Panther: Wakanda Forever. Afbeeldingsbron: Marvel Studio’s

Het is gebaseerd op het Hellfire Gala uit de strips, waar X-Men-personages, andere superhelden en schurken zich verkleden voor een glamoureus evenement als het Met Gala. Daarom beschrijft Marvel het als het allereerste echte Hellfire Gala:

Voor de eerste keer springt het epische komische crossover-evenement van de pagina naar persoonlijk, ter ere van het Hellfire Gala van dit jaar op de pagina’s van X-Men-strips, samen met 60 griezelige jaren van ieders favoriete Mutants. Bezoekers krijgen de kans om een ​​pose aan te nemen en deel te nemen aan een buitengewoon evenement vol mode, plezier en krachten om rekening mee te houden voor slechts één nacht.

Gemuteerde en menselijke aanwezigen worden aangemoedigd om zich te kleden in hun beste superkrachtige stijl en zorg ervoor dat je je gemuteerde mode-A-game naar de groene loper brengt (bepaalde telepaten kunnen harde critici zijn). De bijeenkomst biedt drie verschillende gebieden die gasten tijdens de epische avond kunnen verkennen:

Het Hellfire Gala wordt een groot cosplayfeest, geen Marvel-aankondiging van de toekomst X-Mannen projecten. Tegen de tijd dat het gala van start gaat, weten we echter alles over de MCU-plannen van Marvel voor de komende jaren. Marvel’s Hall H-panel vindt eerder die dag plaats.

Kaarten voor de evenementen gaan op 24 mei om 10:00 uur PT in de verkoop de D23-website. Prijzen beginnen bij $ 65 en lopen op tot $ 155, afhankelijk van uw lidmaatschapsstatus. Je leest er alles over Marvel’s Hellfire Gala Comic-Con 2023 event op deze link.

Blijf in contact met ons op het sociale-mediaplatform voor directe updates, klik hier om lid te worden van onze Twitter& Facebook

Leave A Reply