Marcus Rosemy-Jacksaint wordt de nieuwste voetballer uit Georgia die in de problemen komt met de wet

0

In de afgelopen vier maanden zijn vier leden van het Georgia Bulldogs-voetbalteam gearresteerd op beschuldiging van autorijden.

Senior brede ontvanger Marcus Rosemy-Jacksaint is de meest recente voetballer die te maken kreeg met snelheidsovertredingen nadat hij dinsdag in politiehechtenis was genomen wegens “maximale snelheidsovertredingen” en roekeloos rijden, volgens de gegevens van de gevangenis van Athens-Clarke County.

Rosemy-Jacksaint werd minder dan een uur nadat hij in de gevangenis was gezet op borgtocht vrijgelaten.

KLIK HIER VOOR MEER SPORTVERSLAG OP FOXNEWS.COM

Marcus Rosemy-Jacksaint rent met de bal

Marcus Rosemy-Jacksaint #1 van de Georgia Bulldogs rent met de bal tijdens een wedstrijd tussen Ohio State Buckeyes en Georgia Bulldogs in het Mercedes-Benz Stadium op 31 december 2022 in Atlanta, Georgia. (Foto door Steve Limentani/ISI Photos/Getty Images)

Nadat de Bulldogs voor de tweede keer op rij het College Football Playoff Championship hadden gewonnen, werd linebacker Jamon Dumas-Johnson in februari gearresteerd wegens te hard rijden en roekeloos rijden op snelwegen en straten.

Eerder deze maand werd tweedejaars brede ontvanger De’Nylon Morrissette beschuldigd van rijden onder invloed, te snel rijden voor de omstandigheden, te dichtbij volgen en beperking van het klasse D-rijbewijs. In februari kreeg Morrissette een bekeuring omdat hij 36 mph sneller reed dan de maximumsnelheid.

DYLAN RAIOLA, NR. 1 KLASSE VAN 2024 VOETBAL RECRUIT, VERBINDT NAAR GEORGIË

Lichaamscamerabeelden verkregen door The Atlanta Journal-Constitution toonden een politieagent die Morrissette berispte. Tijdens de video verwijst de officier naar het snelheidsincident dat het leven kostte aan aanvallende lijnwachter Devin Willock en voetbalstafmedewerker Chandler LeCroy.

‘Jullie moeten langzamer gaan rijden,’ zei de officier tegen Morrissette. ‘We hebben jullie allemaal gekregen – veel. Je weet duidelijk van het andere wrak en zo. Jullie moeten langzamer gaan.’ De officier voegde eraan toe, verwijzend naar de hoofdcoach van Georgië: “Ik weet zeker dat Kirby (Smart) hier niet blij mee zou zijn.”

16 april 2022; Athene, Georgia, VS; Georgia Bulldogs brede ontvanger De’Nylon Morrissette (23) probeert een vangbal te maken tegen verdedigende verdediger Daylen Everette (6) tijdens de Georgia Bulldogs Spring Game in Sanford Stadium. (Dale Zanine-USA TODAY Sports)

Autoriteiten stelden vast dat het voertuig waarin LeCroy reed snelheden van meer dan 100 mph bereikte voordat het op 15 januari neerstortte op Barnett Shoals Road nabij universiteitsterrein. De politie zei dat de SUV zij aan zij met Jalen Carter racete.

De Ford Expedition LeCroy reed volgens de politie tegen een paar elektriciteitspalen en meerdere bomen. Ambtenaren zeiden dat haar BAG meer dan twee keer de wettelijke limiet in Georgië was. Voormalig Georgia-voetballer Warren McClendon en een andere vrouwelijke stafmedewerker, Tory Bowles, raakten gewond bij de crash.

Jalen Carter Adelaars

Jalen Carter poseert nadat hij door de Philadelphia Eagles als negende is geselecteerd tijdens de eerste ronde van de 2023 NFL Draft op Union Station op 27 april 2023 in Kansas City, Missouri. (David Eulitt/Getty Images)

Carter werd beschuldigd van straatracen en roekeloos rijgedrag. Hij loste de zaak later op in een onderhandelde schikking met aanklagers. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst moest Carter een boete betalen, kreeg hij een proeftijd en moest hij een taakstraf voltooien.

De Philadelphia Eagles hebben Carter opgesteld in de eerste ronde van de draft van vorige maand.

In maart vertelde voetbalhoofdcoach Kirby Smart uit Georgië aan verslaggevers dat het programma zijn spelers ‘onderricht’ over de gevaren van te hard rijden en roekeloos rijgedrag.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

“Je moet goed werk leveren om ervoor te zorgen dat je spelers de risico’s en gevaren begrijpen die er zijn”, zei Smart.

“Met voertuigen, vooral tegenwoordig die heel snel gaan, moet je uiterst voorzichtig zijn. We proberen onze spelers op te leiden en ervoor te zorgen dat ze die risico’s begrijpen, maar het voortdurende deel daarvan is om ze te blijven opleiden en ze te laten weten.”

Read original article here

Leave A Reply