De NPC’s van Tears of the Kingdom willen gewoon dat Link wat kleren aantrekt

0

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom zit vol met kleine details en paaseieren die het verkennen van de wereld tot een waar genoegen maken. En een specifiek kenmerk dat is overgenomen van Breath of the Wild, is de manier waarop zoveel verschillende personages reageren op Link die zich op ongebruikelijke manieren gedraagt. Meer specifiek, naar Link die naakt is.

Oké, dus Link kan technisch gezien nooit helemaal naakt zijn. Hij heeft een mooie hippe korte broek die hij altijd draagt. Maar als hij een combinatie van hemd en broek vermijdt, zullen tal van personages commentaar geven op zijn uiterlijk met opmerkingen variërend van geamuseerd tot verward tot verontwaardigd. Hier zijn slechts een handvol die we hebben gevonden:

Zelfs de gerobotiseerde Zonai Constructs begrijpen niet waarom Link zich zo gedraagt.

Veel mensen lijken echt Purah’s aandacht te willen, en ik denk niet dat dit de beste manier is om die aandacht te krijgen.

Arme Paya. Ze is al onhandig genoeg in de buurt van Link – waarom moeten we het haar nog moeilijker maken?

Sommige personages reageren helemaal niet op Link’s naaktheid. Anderen zullen terloopse terloopse opmerkingen maken als Link langsloopt, zoals Robbie’s sarcastische observatie hier.

Beedle zou helpen als hij kon, maar helaas.

Deze reizende Gerudo hoopten mannen op hun reis te vinden, en hebben geoefend hoe ze normale interacties met hen kunnen aangaan nadat ze er jarenlang nooit een hebben ontmoet. Link slaagt erin al hun training te verpesten zonder een enkel woord te spreken.

Impa heeft, net als Purah, geen hoge pet op van Link’s levenskeuzes als je haar op deze manier benadert.

Traysi van de Lucky Clover Gazette is niet iemand die oordeelt.

Dit zijn slechts enkele van de interacties.

Dit zijn verre van de enige interacties die Link heeft met verschillende Hyrule-burgers wanneer hij ongekleed ronddwaalt. En in feite zullen personages ook reageren op ander vreemd gedrag. Het gebruik van Ultrahand, het vechten tegen monsters of het rondzwaaien van wapens lokt ongeoorloofde reacties uit van bijna alle NPC’s. Bepaalde Sheikah-personages raken erg van streek als je verkleed als Yiga verschijnt. En veel mensen vinden het niet leuk als je met ze probeert te praten terwijl je op tafels staat:

Je kunt ook grote reacties krijgen van Stable Masters door iets mee te nemen dat eigenlijk geen paard is en het probeert te registreren:

Er zijn zeker tal van andere kleine interacties verspreid over Hyrule die kunnen worden gevonden, afhankelijk van wat Link draagt ​​of doet, gezien het enorme detailniveau in deze game. We zullen ze blijven delen terwijl we ze opgraven.

Voor hulp bij al het andere Tears of the Kingdom, bekijk je onze Tears of the Kingdom Walkthrough en gids over je weg door Hyrule. Eigenlijk kun je hier beginnen:

Rebekah Valentine is een senior verslaggever voor IGN. Je kunt haar vinden op Twitter @eendenvalentijn.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply