Deepika Padukone REAGEERT op de uitspraak ‘Ik wist niet wat depressie was…’ van Dwayne Johnson

0

Dwayne Johnson, Deepika Padukone
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Dwayne Johnson en Deepika Padukone

Deepika Padukone was op verschillende momenten kapot gegaan toen ze sprak over haar geestelijke gezondheid en depressie. Ze is een actief pleitbezorger van bewustwording van de geestelijke gezondheid en heeft in het verleden, naar verluidt in 2015, tegen depressies gevochten. De actrice, die ook haar stichting tegen depressie begon, genaamd ‘The Live Love Laugh’, reageerde op Hollywood-acteur Dwayne Johnson’s recente depressieverklaring.

Dwayne Johnson had in een interview gesproken over het lijden aan depressies. Hij zei dat hij zijn hele leven depressies heeft gehad, vanaf het moment dat hij op de universiteit zat. Zijn verklaring luidde: “Ik wist niet wat geestelijke gezondheid was, ik wist niet wat depressie was, ik wist gewoon dat ik daar niet wilde zijn”. Op zondag deelde Deepika de verklaring van Dwayne en schreef: “Geestelijke gezondheid is belangrijk”, terwijl ze haar stichting tagde. DP heeft gewerkt aan bewustwording van de geestelijke gezondheid en depressieproblemen.

Wat biedt de toekomst voor Deepika Padukone?

Op professioneel vlak zal Deepika vervolgens te zien zijn in de aankomende pan-Indiase actiethrillerfilm ‘Project K’ tegenover acteur Prabhas. Ze heeft ook Siddharth Anands volgende luchtactiethrillerfilm ‘Fighter’ tegenover Hrithik Roshan in haar poesje. Dit is haar tweede film met regisseur Siddharth Anand nadat ze dit jaar hun grootste hit ‘Pathaan’ afleverden. In ‘Fighter’, dat op 25 januari volgend jaar uitkomt, zullen ook Karan Singh Grover en Akshay Oberoi de hoofdrollen spelen.

Ze trok onlangs de aandacht met haar Time Magazine-cover, tijdens een interview sprak Deepika vandaag ook over huwelijken. “Dat gezegd hebbende, ik denk dat niet alleen mijn ouders maar die hele generatie, ik denk dat geduld waarschijnlijk een van de belangrijkste dingen is die ik voel me als koppels vandaag — ik klink als een of andere liefdesgoeroe (lacht) — maar ik heb het gevoel dat er een gebrek aan geduld is en ik denk dat dat iets is waar we allemaal van kunnen leren, niet alleen Ranveer (Singh) en ik van onze ouders maar ik denk dat meer paren zoals wij kunnen leren van de generatie voor ons. Veel andere dingen, maar geduld is de nummer één, “zei Deepika.

LEES OOK: Anushka Sharma vertrekt naar Cannes 2023, om samen met Kate Winslet haar debuut te maken | VIDEO

LEES OOK: Anuradha Paudwal verduidelijkt haar Arijit Singh’s ‘Aaj Phir Tum Pe’ remix opmerking: ‘Should do justice…’

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply