BGMI naar verluidt beschikbaar om te downloaden in Google Play Store via URL

0

Battlegrounds Mobile India (BGMI) is naar verluidt beschikbaar om te downloaden op specifieke Android-apparaten. Verschillende gebruikers online hebben de ooit bezoedelde Battle Royale-game in de Google Play Store gezien, klaar om te downloaden zonder enige voorafgaande bevestiging van uitgever Krafton. Gadgets 360 kan hetzelfde bevestigen, zij het alleen via de webversie (browser) – de titel zal niet verschijnen in de meeste testtoestellen van telefoons die we in ons bezit hebben. Eind vorige week bevestigde Krafton dat de Indiase regering hen de hervatting van de activiteiten van BGMI in het land toestond, na een verbod van 10 maanden wegens veiligheidsoverwegingen.

Het lijkt erop dat sommige gebruikers BGMI op hun apparaten hebben kunnen downloaden en uitvoeren, zolang ze de Play Store-URL gebruiken om er toegang toe te krijgen. De game wordt niet standaard vermeld in de app-winkels van Google of Apple en wordt daarom niet weergegeven als u er rechtstreeks naar zoekt. Dat gezegd hebbende, gebruikers die de game hebben kunnen downloaden, hebben deze nog niet kunnen spelen omdat de servers momenteel offline zijn. “Server is nog niet online. Controleer het officiële nieuws voor meer informatie over beschikbaarheid”, luidde het waarschuwingsbericht van een schermafbeelding van de gebruiker leest. Over beschikbaarheid gesproken, Krafton had simpelweg verklaard dat BGMI ‘binnenkort’ beschikbaar zal zijn in het land, en gaf geen verdere details behalve simpelweg dankbaar te zijn voor de Indiase regering.

Destijds Rajeev Chandrasekhar, minister van Staat voor Elektronica en Technologie van de Unie toegevoegd dat BGMI door de overheid was goedgekeurd voor een proefperiode van drie maanden, waarin het spel zal worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat er geen problemen zijn met “gebruikersschade” of “verslaving”. Bovendien zou de titel verschillende aanpassingen maken, te beginnen met een vaste speeltijdbeperking – beperkt tot een bepaald aantal uren – die vermoedelijk gericht is op het verminderen van verslavingsrisico’s. Gore lijkt ook het doelwit te zijn, waarbij de standaardkleur van bloed wordt gewijzigd van rood in groen of blauw.

BGMI werd in juli 2022 volledig uit de Google Play Store en Apple App Store gehaald, op grond van artikel 69 van de IT-wet. De verhuizing had op zijn beurt grote gevolgen voor de Indiase e-sportindustrie, die een enorme vlucht nam in mobiel gamen toen PUBG op de markt kwam. Een BGMI-toernooi werd ook uitgezonden op de reguliere televisie – een paar weken voor het verbod – met een prijzenpot van Rs. 1,5 crore, wat de vraag in het land benadrukt. Meer recentelijk werd Dead by Daylight Mobile verwijderd van mobiele winkelpuien zonder een expliciete reden op te geven. We kunnen echter aannemen dat het te maken had met de uitgever van de game, NetEase, een Chinees bedrijf dat verantwoordelijk is voor de distributie in Japan, Korea en Zuid-Aziatische landen.

Momenteel heeft Krafton geen officiële releasedetails voor Battlegrounds Mobile India (BGMI) verstrekt.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply