Epic Games Store lanceert beloningsprogramma

0

Epic heeft aangekondigd dat het een beloningsprogramma heeft gelanceerd voor zijn pc-etalage genaamd Epic Rewards. Gebruikers kunnen vanaf vandaag 5% aan beloningen terugverdienen voor elke in aanmerking komende aankoop die ze doen in de Epic Games Store.

Alle Epic Games-accounthouders worden automatisch ingeschreven bij het programma wanneer ze een aankoop doen. Alle games, applicaties, DLC en virtuele valuta, inclusief V-Bucks, tellen mee voor de 5% Epic Rewards. De beloningen worden echter niet onmiddellijk toegevoegd aan het beloningssaldo van gebruikers, maar 14 dagen nadat de bijbehorende aankoop is voltooid.

Bepaalde abonnementen komen ook in aanmerking om beloningspunten te verdienen. Om dat aspect te activeren, moeten gebruikers de nieuwste versie van de Epic Games Store-licentieovereenkomst voor eindgebruikers accepteren door naar hun accountinstellingen te gaan en op het tabblad Abonnementen te klikken.

Spaarpunten kunnen worden gecombineerd met andere kortingen en coupons, maar houd er rekening mee dat deze uiteindelijk zullen verlopen. Ze vervallen binnen 25 maanden vanaf de datum waarop ze in uw saldo zijn geplaatst.

De Epic Games Store heeft nieuwe functies voor zijn platform uitgerold, waaronder recentelijk tools voor zelfpublicatie waarmee game-ontwikkelaars en uitgevers hun games in de winkel kunnen uitbrengen. In de afgelopen jaren heeft het een prestatiesysteem en ook winkelwagentjes geïmplementeerd.

Leave A Reply