GTA 6 komt mogelijk al uit in 2024, Rockstar Games-eigenaar Take-Two Hints

0

Grand Theft Auto 6 zou al volgend jaar gelanceerd kunnen worden. In zijn laatste jaarlijkse inkomstenrapport deelde het moederbedrijf van Rockstar Games, Take-Two Interactive, enorme verwachtingen voor de fiscale jaren 2025 en 2026. Dit vertaalt zich naar een releaseperiode die begint in april 2024, waarbij de uitgever streeft naar meer dan $ 8 miljard (ongeveer Rs 65.905 crore) in netto boekingen door “verschillende baanbrekende titels te lanceren.” Hoewel niet expliciet vermeld, suggereert een rapport van IGN dat een product van het kaliber van GTA 6 de belangrijkste drijfveer zou kunnen zijn voor dergelijke groeidoelstellingen. Het is echt moeilijk voor te stellen dat een andere franchise vergelijkbare resultaten voor het bedrijf zou behalen.

De aanname wordt versterkt door rekening te houden met de nettoboekingen van Take-Two in het afgelopen fiscale jaar, die $ 5,3 miljard bereikten (ongeveer Rs. 43.673 crore), met name dankzij de overname van mobiele gaminggigant Zynga begin vorig jaar. Voordien lagen de jaarlijkse netto boekingen van het bedrijf naar verluidt in de marge van $ 3 miljard (ongeveer Rs. 24.720 crore), en het is duidelijk dat het, om zijn nieuwste doelen te bereiken – fiscale jaren 2025-2026 – verschillende grote acquisities zou moeten doen of lanceer het dubbele aantal titels of breng een van de meest verwachte franchise-follow-ups aller tijden uit, namelijk GTA 6. Voor de context: Grand Theft Auto V heeft 180 miljoen exemplaren verkocht sinds de lancering in 2013.

“De afgelopen jaren hebben we ons bedrijf voorbereid om een ​​ongelooflijk robuuste pijplijn van projecten uit te brengen waarvan we denken dat ze ons bedrijf naar nog meer succes zullen brengen”, zei Take-Two in zijn winstrapport. “In fiscaal 2025 verwachten we dit nieuwe tijdperk in te gaan door verschillende baanbrekende titels te lanceren waarvan we denken dat ze nieuwe normen in onze branche zullen stellen en ons in staat zullen stellen meer dan $ 8 miljard aan netto boekingen en meer dan $ 1 miljard aan aangepaste onbeperkte operationele cashflow te behalen. We verwachten dit momentum vast te houden door nog hogere bedrijfsresultaten te behalen in boekjaar 2026 en daarna.” Niet veel games hebben zoveel buzz op sociale media gegenereerd sinds Rockstar Games vorig jaar officieel de ontwikkeling op GTA 6 bevestigde, gevolgd door een enorm datalek met in ontwikkeling zijnde gameplay-beelden.

In september lekte de studio uit en onthulde gameplay-beelden van GTA 6. Een gebruiker met de naam ‘teapotuberhacker’ dropte een schat aan meer dan 90 video’s met twee speelbare personages – Lucia en Jason – in overeenstemming met eerdere rapporten die suggereerden dat er een vrouwelijke leiden in het spel. Rockstar Games bevestigde dat het lek inderdaad echt was, waarbij Take-Two eraan toevoegde dat het geen invloed had op de zaken en grotendeels een ’emotionele kwestie’ was. Een naamloze 17-jarige uit Oxfordshire, Engeland, werd naar verluidt gearresteerd op verdenking van hacken en was verbonden met de hackergroep ‘Laspus$’, die ook verantwoordelijk zou zijn voor de Uber-lekken.

Naast GTA 6 bevat de aankomende release van Take-Two de volgende game van BioShock-maker Ken Levine Judas, een nieuwe Mafia-titel uit Hangar 13, een nieuwe BioShock-inzending en de jaarlijkse reeks sportgames. Ondertussen blijft het bloeien op de verkoop van GTA V, zijn actieve online component, en Red Dead Redemption 2 (meer dan 53 miljoen verkochte exemplaren).


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply