De PvE Hero-modus van Overwatch 2 is geannuleerd om zich te concentreren op live games

0

De langverwachte PvE Hero-modus van Overwatch 2 is geschrapt. Tijdens een livestream van de ontwikkelaar waarin de roadmap voor de game werd beschreven, bevestigde uitvoerend producent Jared Neuss dat het werk aan de PvE Hero-modus — waarbij talentbomen en vermogensgroei op de lange termijn betrokken zijn — niet langer in hun plannen zit. Het is begrijpelijk dat het teleurstellend is voor de fans, aangezien die PvE-modus, aangekondigd in 2019, de belangrijkste trekpleister was voor de overstap naar Overwatch 2 – naast de aangrenzende casual en competitieve multiplayer-modi. De eerste was bedoeld om de overlevering van Overwatch vooruit te helpen door spelers samen te laten werken met anderen en deel te nemen aan verschillende missies – vergelijkbaar met de Uprising- en Retribution-evenementen in de eerste game.

De geadverteerde PvE Hero-modus zou een altijd beschikbare modus zijn waarmee spelers XP konden verzamelen door middel van herhaalde playthroughs, waardoor een speler de keuze kreeg uit speciale heldenverbeteringen, door middel van een RPG. Sommige van die vaardigheden waren destijds zelfs nooit aanwezig in Overwatch omdat overweldigde vaardigheden geen effect hadden op online matchmaking – het was beperkt tot alleen PvE. Daarna liep Overwatch 2 meerdere vertragingen op, waarbij Blizzard vorig jaar bevestigde dat de Hero-modus op een later tijdstip beschikbaar zal zijn, en doorgaat met het verzenden van de game met een robuust online speelsysteem.

“De ontwikkeling van de PvE-ervaring heeft niet echt de vooruitgang geboekt die we hadden gehoopt”, zei Neuss in de livestream. “Er zijn gloednieuwe vijanden die superleuk zijn om tegen te vechten en een aantal echt geweldige en belachelijke heldentalenten. Maar helaas is de inspanning die nodig is om dat allemaal samen te brengen tot een ervaring van Blizzard-kwaliteit die we naar je kunnen verzenden enorm, en er is echt geen einde in zicht of een bepaalde einddatum waarop we dat in de wereld kunnen zetten. .” In plaats van hun tijd te verspillen aan het verfijnen ervan, heeft het team er nu voor gekozen om het op te geven, zij het niet volledig. Game-regisseur Aaron Keller voegde eraan toe dat de studio, in plaats van hun inspanningen te steken in zulke ‘enkelvoudige releases’, van plan is om coöp-ervaringen op te nemen als onderdeel van hun live roadmap.

De roadmap onthult plannen voor de seizoenen 5, 6, 7 en daarna van Overwatch 2. Seizoen 5 begint op 13 juni en heeft een ‘Mischief and Magic’-thema. Er is ons een nieuw tijdelijk evenement beloofd genaamd Questwatch, het terugkerende jaarlijkse Summer Games-evenement, een filmische onthulling, een 5v5 mini-competitief seizoen en een workshopmodus voor makers. Seizoen 6 wordt echter aangeprezen als de grootste contentdrop van Blizzard, te beginnen met de opname van Story Missions — een deel van het PvE-materiaal dat in 2019 werd aangekondigd. De update belooft ook een nieuwe ondersteuningsheld, een Flashpoint-modus, Hero Mastery , een Firing Range en het Overwatch Anniversary-evenement.

Ten slotte vernamen we dat seizoen 7 en daarna een nieuwe tankheld en een samenwerkingsevenement zouden brengen, wat het tweede jaar zou zijn voor Blizzard’s teamgebaseerde shooter, na het One-Punch Man-evenement in maart. Verwacht reworks voor helden Roadhog en Sombra, enkele filmdebuten, een lore-codex, een nieuwe op Control gebaseerde map en meer.

Overwatch 2 is beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply