BTS Jungkook ontvangt DOODSBEDREIGINGEN; bezorgde LEGER’s vragen BigHit om bescherming

0

Jungkook van BTS
Afbeeldingsbron: TWITTER/DAILY_JK97 BTS Jungkook ontvangt doodsbedreigingen, bezorgde LEGER

BTS Jungkook is een van de meest bewonderde zangers in de Kpop-industrie en de leadzanger van BTS, de meest geliefde Kpop-groep. Dus toen de zanger naar verluidt doodsbedreigingen kreeg, was het duidelijk dat de LEGER de Gouden Maknae fel beschermden. Een recent bericht op WeVerse door Jungkook werd vertaald door een Twitter-gebruiker: “Stuur alsjeblieft geen eten naar mijn huis. Zelfs als je het stuurt, eet ik het niet op. Ik ben dankbaar voor de gedachte, maar aangezien ik zelf lekker eten, jij (de afzender) mag het kopen en opeten. Ik verzoek. Als het nog een keer verstuurd wordt, informeer ik naar het bestelnummer op de bon en neem ik maatregelen. Stop daarom aub heh.”

BTS Jungkook weigerde het voedsel te consumeren dat hem door een van zijn ‘fans’ was toegestuurd en waarschuwde hem zelfs streng op te treden als de persoon niet stopte. Als de verhalen kloppen, was de fan woedend en gesorteerd om hem doodsbedreigingen te sturen. Dit maakte de LEGER woedend en zeer ontmoedigd. Velen drongen er bij BigHit, Hybe op aan actie te ondernemen tegen het beschuldigde Instagram-account ‘@chu02859’ en eisten via hun tweets veiligheid voor de muzikant.

“Ze moeten weten dat ze ten koste van alles de nodige voorzorgsmaatregelen moeten nemen. We weten niet eens of Bighit e-mails leest. Dit is een serieuze zaak waarvan ze zich bewust moeten zijn. Het is hun veiligheid die op het spel staat”, zegt een gebruiker: “Bescherm Jungkook en zorg voor zijn veiligheid, aangezien er doodsbedreigingen tegen hem zijn geuit door een account dat beweert dat ze toegang hebben tot zijn huisadres, aangezien zij degene zijn die HEM VOEDSEL STUURDE. Zijn veiligheid heeft de hoogste prioriteit. ONDERNEEM ONMIDDELLIJK ACTIE @HYBEOFFICIALtwt @BIGHIT_MUSIC @bts_bighit #PROTECTJUNGKOOK BIGHIT BESCHERM JUNGKOOK HYBE BESCHERM JE ARTIEST” merkte een gebruiker op. Een andere gebruiker schreef: “#PROTECTJUNGKOOK BIGHIT BESCHERM JUNGKOOK HYBE BESCHERM JE KUNSTENAAR”

Bekijk de tweets die ARMY’s hebben verzonden ter ondersteuning en bezorgdheid voor hun favoriete ster Jungkook-

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply