Infinix Note 30 5G-specificaties, gelekte kleuropties; Getipt om te komen met een 6,78-inch display

0

Infinix Note 30 5G, die naar verwachting later dit jaar wordt gelanceerd, was eerder gespot op Google Play Console en gaf ons enkele hints over de specificaties. Nu zijn de belangrijkste details van de smartphone gelekt door een populaire tipgever, die ook hintte naar de verwachte kleuropties. De vermeende telefoon wordt getipt om in drie kleuren te komen. Er wordt aangenomen dat de Infinix Note 30 5G wordt geleverd met Dimensity 6080 SoC. Het bedrijf moet echter nog een van deze geruchten onthullen of bevestigen.

Tipster Paras Guglani (Twitter @passionategeekz) heeft gelekt de belangrijkste specificaties van de vermeende Infinix Note 30 5G via Twitter. Hij heeft gedeeld dat de telefoon een 6,78-inch Full HD + -scherm zou kunnen hebben met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Er wordt gezegd dat de smartphone wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 6080 SoC, gekoppeld aan 8 GB RAM en 256 GB ingebouwde opslag. Bovendien zal de telefoon waarschijnlijk een drievoudige camera aan de achterzijde hebben, bestaande uit een 108 megapixel hoofdcamera, een 2 megapixel sensor en een AI-camera. Voor selfies zou er een camera aan de voorkant van 16 megapixels kunnen zijn.

De tweet onthulde meer informatie over de batterij en de software-ondersteuning van de smartphone en vermeldde dat de Infinix Note 30 waarschijnlijk wordt geleverd met Android 13 vooraf geïnstalleerd en aangedreven door 5.000 mAh, samen met ondersteuning voor 33 W opladen. Afgezien hiervan zou de telefoon kunnen debuteren in drie kleuropties, namelijk Magic Black, Sunset Gold en Interstellar Blue.

Het is niet de eerste keer dat de verwachte specificaties van de Infinix Note 30 online verschijnen. Eerder werden de livebeelden van de telefoon gelekt met vermelding van de verwachte lanceringstijdlijn en beschikbaarheid. De gelekte livebeelden suggereerden dat de Infinix Note 30 Pro zou kunnen worden geleverd met een glinsterend achterpaneel en een rechthoekige cameramodule zal hebben, die plaats zal bieden aan een camera met drie camera’s aan de achterzijde en een LED-zaklamp, geplaatst in de linkerbovenhoek van het achterpaneel.

Het gerucht gaat dat de Infinix Note 30 eind deze maand in India wordt gelanceerd. Het zal naar verluidt worden verkocht via Flipkart.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en recensies Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Samsung Galaxy S23 in nieuwe limoenkleur gelanceerd: prijs, specificaties


WhatsApp rolt Chat Lock-functie uit om gesprekken verborgen en veilig te houden

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply