De mislukte herstart van een mislukte herstart levert niets op bij streaming

0

terminator genisys

Je weet dat het slecht is als de cast en crew van een mislukte blockbuster de film niet alleen na de release weggooien, maar ze actief toegeven dat ze blij zijn dat er geen vervolg op is gekomen. Om eerlijk te zijn, dat ging over de erfenis Terminator Genisys verdiend.

Waar ophalen Redding gestopt door zichzelf aan te kondigen als de eerste aflevering in een gloednieuwe trilogie, direct uit de poort, bereikte de vijfde inzending in de overdreven scifi-sage precies hetzelfde als zijn voorganger, waarmee we niets bedoelen. Dat gezegd hebbende, na gered te zijn van een ramp aan de kassa door een sterke prestatie in China, kreeg een vervolg in ieder geval een releasedatum voordat het werd stopgezet.

terminator genisys
via Paramount

Gelukkig voor Emilia Clarke gebeurde het echter niet. De vervanger Sarah Connor onthulde in de nasleep dat ze wenste dat ze in de eerste plaats nooit had getekend, gevoelens die ook werden herhaald door co-ster Jai Courtney, terwijl regisseur Alan Taylor zei dat de ervaring ervoor had gezorgd dat hij de wil om te leven had verloren. . Als dat geen aanbeveling is, dan weten we het ook niet meer.

Het trio kreeg uiteindelijk hun wens en werd in korte tijd overboord gegooid, alleen voor Duister lot om exact hetzelfde opnieuw te doen, behalve op een nog grotere schaal. Misschien op een dag Terminator zal uit de as herrijzen en weer relevant worden, maar het is het beste om vingers te kruisen of je adem in te houden.

Verrassend genoeg, Geniaal heeft samengespannen om aan irrelevantie te ontsnappen en deze week een van de meest bekeken films op iTunes te worden, wat erop duidt dat het pand altijd ergens een publiek zal hebben, ook al zou de meerderheid het er zeker mee eens zijn dat we al genoeg mislukte heruitvindingen hebben gehad om lang mee te gaan een leven lang.

Over de auteur

Avatar

Scott Campbell

Nieuws, recensies, interviews. Om Keanu Reeves te parafraseren; Woorden. Veel woorden.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – [email protected]. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply