Texas stuurt opnieuw migranten naar het Naval Observatory in de buurt van het huis van VP Harris

0

Een buslading migranten uit Texas werd zondag uitgeladen bij het Naval Observatory in Washington, DC, waar het huis van vice-president Kamala Harris zich volgens rapporten bevindt op Number One Observatory Circle.

Een lokale ABC-nieuwszender in Washington DC tweette video’s van migranten die uit de bus stapten en hun bezittingen uit de opslagruimte eronder pakten.

Het is niet de eerste keer dat de gouverneur van Texas, Greg Abbott, een bus vol immigranten van de Amerikaans-Mexicaanse grens naar het huis van de vice-president stuurt.

De Amerikaanse vice-president Kamala Harris spreekt

Vice-president Kamala Harris spreekt tijdens een toespraak in de Fisk Memorial Chapel een dag nadat het Huis van Afgevaardigden van Tennessee heeft gestemd om twee Democratische leden, vertegenwoordigers Justin Pearson en Justin Jones, uit te wijzen vanwege hun rol in een wapenbeheersingsdemonstratie in het Tennessee State Capitol, in Nashville , Tennessee, VS, 7 april 2023. (REUTERS/Cheney Orr)

Met Kerstmis in 2022 werd een bus met migranten voor het huis van Harris afgezet. In september en oktober werden ook migranten met bussen naar het Naval Observatory gebracht.

2 MIGRANTBUSSEN KOMEN BUITEN AAN VICE PRESIDENT KAMALA HARRIS’ MARINE OBSERVATORIUM RESIDENTIE IN DC

De gouverneur begon in april 2022 migranten uit grenssteden naar de hoofdstad van het land te sturen om druk uit te oefenen op de regering-Biden om op te treden tegen immigratiehandhaving en grensbeveiliging.

Abbott zei destijds in een brief aan president Biden dat zijn beleid “veel mensen in de bittere, gevaarlijke kou laat terwijl een polaire draaikolk Texas binnentrekt”.

TEXAS DPS BEËINDIGT SAMENWERKING MET AUSTIN PD TIJDENS HET VERVALLEN VAN TITEL 42, GRENSCRISIS

“Texas heeft een scheve last gedragen als gevolg van uw open grensbeleid”, voegde Abbott eraan toe.

Terwijl titel 42 afgelopen donderdag bijna afliep, sprak Abbott met Jesse Waters van Fox News en beloofde door te gaan met het sturen van bussen vol migranten naar liberale noordelijke gemeenten, waaronder New York en Chicago.

“Er zullen er meer komen”, zei Abbott over de bussen die zijn staat in het bijzonder stuurt. “Er zullen er meer naar New York, Philadelphia, Chicago en andere plaatsen in het land gaan.”

De gouverneur verstrekte ook de laatste statistieken van Operatie Lone Star en zei dat Texas deed wat geen enkele andere staat eerder heeft gedaan om gemeenschappen te beschermen nu de president Titel 42 beëindigt.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

Die statistieken suggereren dat er 373.000 aanhoudingen waren, 28.000 criminele arrestaties, 402 miljoen dodelijke doses fentanyl in beslag werden genomen en dat meer dan 17.600 migranten met bussen naar heiligdomsteden werden vervoerd.

Read original article here

Leave A Reply